Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indulnak a Steames...

Miért nem indulnak a Steames játékok?

Figyelt kérdés
Új gépem van, AMD Athlon ii x4 860k, 4gb ram, r7 260x 2gb, 500W chieftec táp 1TB WD HDD. Letöltöttem a dotát a gépre, ment is bezártam mert dolgom volt, mire újra próbálom elindítani a loading után fekete képernyő/fagyás--> kék halál -- > restart. Team fortress 2nél ugyan ez. ismétlem már ment a dota 2 rajta nem tudom hogy mit nyomhattam el, más játékokkal még nem próbálkoztam ( nosteam) köszönöm a választ!
2015. ápr. 22. 13:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni: HDMI kábellel van összekötve a videókártya és a monitor
2015. ápr. 22. 13:13
 2/11 Tengor ***** válasza:
Hűfokok hogy állnak? HDSentinel mit mutat a winyóra? Memória teszt?
2015. ápr. 22. 13:14
 3/11 A kérdező kommentje:
amikor még ment a dota proci kb 51fokon GPU 52 fokon ment, Memtestet még nem sikerült letöltenem, winchestert megnézem
2015. ápr. 22. 13:17
 4/11 A kérdező kommentje:
A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem. 28 fok.
2015. ápr. 22. 13:20
 5/11 Tengor ***** válasza:
Oprendszer jogtiszta?
2015. ápr. 22. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:
sajnos hamisított, windows ultimate SP1, de elkérhetem az eredeti home editiont barátomtól ha attól függ.
2015. ápr. 22. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Mi a sz@rnak lenne a függvénye az hogy jogtiszta e...

Utálom az ilyen "pro" kat -.-' Ami ilyen esetekben lehet:

- Videokártya driver hiány.

- Ramokat ellenőrizd(Külön külön, egyeségel, memtest+ is javasolt)

- Húzz ki minden usbt, kivéve: Billentyű és Egér

- Próbálj újabb oprendszert

- Futtass felületellenőrzést a HDDken, lehet hogy csak rosszul lett leállítva a gép.

- Mivel mondtad hogy új; nem biztos de próbáld ezt: Portalanítsd.

- Ha nem a fentebbi akkor próbáld meg ezt NÉHA segít: szedd szét az egész mikulanciát és rakd össze újra.

2015. ápr. 27. 08:54
 8/11 Tengor ***** válasza:

#7, mert ha nem jogtiszta akkor valószínűleg valamivel mahinálva lett. Hogy mivel? Ki tudja. Lehet, hogy az okoz problémát? Akár lehet. Láttunk már példát, hogy a wifi stick nem indult el, mert a windows aktiválást megbuheráló valami, valami mást is elbuherált. Nem kisebb az esélye, mint egy pendrive, ami megakasztja a betöltést.

Egy buherált valamitől miért várunk normális működést?

2015. ápr. 27. 09:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Komolyan bocs és ne haragudj de... #8 Látszik hogy zéró fogalmad van arról hogy a windowsok és az aktivációjuk hogy történik... vagy hogy hogy "törik fel" őket...
2015. ápr. 27. 17:16
 10/11 Tengor ***** válasza:
#9, nem, tényleg nincs. Mindent csak kitaláltam, és most lebuktam :(
2015. ápr. 28. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!