Angliában van-e kereset számítógép szerelő -karbantartóra és hogy a fizetés körülbelül mennyi lenne?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 21:43
1/3 anonim válasza:
Nincs kereslet. Manapság már a 6 évesek is számítógépet szerelnek, karbantartanak.
2/3 anonim válasza:
minden 100 méternél van egy üzlet, ahol számítógépszereléssel foglalkoznak, 50 font egy szervíz, amiben nincs semmilyen alkatrész cseréje benne, ha valamit cseréni kell, az még plussz összeg. rengeteg ember van itt, mindeggyiknek van gépe, emiatt nagy szükség van rá, de elég telített a piac. konkrétan ilyen álláshírdetéssel még nem találkoztam. ha nekem tönkremenne a gépem, én biztos nem vinném be, inkább vennék egy másikat garanciával, 160 -200 fontért, a rosszat meg eladnám 50-ért alkatrésznek.
3/3 anonim válasza:
Teljesen jól írja a kolléga. Feleségem laptopja tönkrement, 50-60 font lett volna a szerviz. 200 ért vettem egy újat, a régit pedig 70ért eladtam eBayen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!