Mit tudnék csinálni, hogy újra legyen hang a gépemen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 06:24
1/12 anonim válasza:
driver újratelepítés vagy a hangerőszabályzó panel beállításait megnézed
milyen os?
2/12 A kérdező kommentje:
a hangerőszabályzó panelnál nem enged semmit sem állítani
2015. máj. 5. 06:27
4/12 A kérdező kommentje:
és azt hogy tudok feltenni?
2015. máj. 5. 07:57
5/12 anonim válasza:
ha tudod a típusát a hangkártyának akkor rákeresel googleban
típus+driver+op rendszer
ha nem akkor leszedhetsz vmi driver managert, pl driver navigator én ncore-on találtam teljes verziót
az majd megkeresi és fel is rakja neked ami hiányzik, nekem megoldotta a problémámat kb 1 hete ugyanez volt
6/12 anonim válasza:
Az is célravezető lehet, ha átgondolod, hogy mit tettél azért hogy eltűnt a hang. A Legritkábban szokott az előfordulni, hogy csak úgy magától elmegy a hang.
talán így mi is könnyebben tudnánk segíteni, és nem kéne tippelgetnünk .
7/12 anonim válasza:
nem biztos hogy csinált bármit, én pl újraraktam a win7et, ugyanazzal a telepítővel tettem fel ami a másik gépen van és tökéletesen működik és még hangerőszabályzó gomb se volt a tálcán
8/12 A kérdező kommentje:
a videokártyám lett kicserélve azóta nincsen hang.
2015. máj. 5. 10:26
9/12 anonim válasza:
A Biosban van a VGA-ra vonatkozó rész. Ott tiltsd le a HDMI-t !
10/12 Tengor válasza:
Miért letiltani?
Vazérlőpult / Hangeszközök között állítsd be, hogy ne a HDMI legyen az elsődleges hangforrás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!