Ádi99 kérdése:
Mi lehet a baja az xbox 360 slim-nek, ha nincs rajta se kép se hang? Szerelő szerint 15-17 eze forintér megcsinálható, de ezen az állásügyön itthon lehet módosítani? Tehát itthon meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Egyszer játszottam és kikapcsolt,aztán bekapcsoltam és se kép se hang.2013. szept. 24. 18:17
1/4 anonim válasza:
A bekapcsoló gomb közepe nem villog/világít pirosan mikor bekapcsolod?
2/4 anonim válasza:
Mi az, hogy itthon? Az írásodat nézve nem biztos, hogy Magyar vagy. Ez itt MAGYARORSZÁG! Tanulj meg értelmesen és helyesen írni!
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor házilag... És nem villog se világít pirosan mivel tudom mire gondolsz. Ez nem 3 ledes probléma az nincs slimnél, hanem simán zölden villog mint ha töltene...
2013. szept. 25. 18:52
4/4 anonim válasza:
A slim-nél is van túlmelegedés és lábszakadás!
Csak éppen itt egy piros led világít/villog a gomb közepén!
Akár a kábeled vagy a tv-d is lehet rossz! Így nem tudja senki megmondani! De akár videóvezérlő/CPU, táp, vagy éppen dekódoló chip is okozhatja a gondot! De van sok kisebb hiba is ami miatt előjöhet!
Vedd ki a HDD-t húzz le róla midnent indítsd újra! Ha így nem jó akkor vidd szervízbe !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!