Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja az xbox 360...

Ádi99 kérdése:

Mi lehet a baja az xbox 360 slim-nek, ha nincs rajta se kép se hang? Szerelő szerint 15-17 eze forintér megcsinálható, de ezen az állásügyön itthon lehet módosítani? Tehát itthon meg lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Egyszer játszottam és kikapcsolt,aztán bekapcsoltam és se kép se hang.

2013. szept. 24. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A bekapcsoló gomb közepe nem villog/világít pirosan mikor bekapcsolod?
2013. szept. 24. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy itthon? Az írásodat nézve nem biztos, hogy Magyar vagy. Ez itt MAGYARORSZÁG! Tanulj meg értelmesen és helyesen írni!
2013. szept. 25. 06:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor házilag... És nem villog se világít pirosan mivel tudom mire gondolsz. Ez nem 3 ledes probléma az nincs slimnél, hanem simán zölden villog mint ha töltene...
2013. szept. 25. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:

A slim-nél is van túlmelegedés és lábszakadás!

Csak éppen itt egy piros led világít/villog a gomb közepén!

Akár a kábeled vagy a tv-d is lehet rossz! Így nem tudja senki megmondani! De akár videóvezérlő/CPU, táp, vagy éppen dekódoló chip is okozhatja a gondot! De van sok kisebb hiba is ami miatt előjöhet!

Vedd ki a HDD-t húzz le róla midnent indítsd újra! Ha így nem jó akkor vidd szervízbe !

2013. szept. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!