Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék esportoló?

Hogyan lehetnék esportoló?

Figyelt kérdés
Szeretnék keresni ezzel valamennyi pénzt (akár havi pár ezer is jó, hobbi szinten). De a kérdés az, hogy hogyan tudnék fejlődni? Itt arra gondolok, hogy pl. jobb reflex-ek. És mit kell tennem még ahhoz, hogy esportoló lehessek? 16 éves vagyok

2015. máj. 3. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Borzasztóan jól kell játszanod(nem tízszer olyan jól mint most, hanem mondjuk ezerszer). Sokat játszol aztán jobban megy, játékonként vannak ilyen-olyan guide ok, de azoktól nem lesz senki profi, maximum kevésbé béna.

Nincs már ennek akkora kultusza, mint teszem azt 10-15 éve, európában nem sok esélyt látok rá, keleten talán.

2015. máj. 3. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha az adott játék létráján benne vagy a top 0.1%-ban, az kezdetnek jó.
2015. máj. 3. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Melyik játékba akarsz?

Egyébként nem csak rajtad múlik, hanem a csapatod többi tagján is, hogy mennyire vagytok sikeresek.

A reflex nem minden. Kell a nyugodt, józan agy nehéz helyzetekben, megfelelő ítélőképesség, SOHA-DE SOHA nem blokkolhatsz/blokkolhattok le, akkor is, ha az ellenség sokkal de sokkal vezet.

Az a gáz, hogy a legtöbb ember leblokkol, vagy ideges, ha kikap azért nem lehet normális csapattársakat találni..

Én sem találok, de nem akarok e-sportoló lenni, de egy nyugodt rendes és olyan csapat, akik nem adják fel a reményt, ha az ellenségnek 2x annyi pontja van, és higgadtak... nos szívesen játszanék közöttük.

Szintén, 16 éves. :P

2015. máj. 3. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát főként CS:GO vagy LoL-ban akarnék jobb lenni. Csapatot én se találok, mivel általában akikkel játszok azok csak szét idegesítik magukat amivel engem is felidegesítenek és így nem lehet játszani..
2015. máj. 3. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
A CS:GO laddert nem ismerem, de LoL-ban Master tier a belépő szint, hogy bevegyenek normális csapatba.
2015. máj. 3. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:

4. Igen, én is így vagyok. :P

De akkor, döntened kell, hogy LoL, vagy CS:GO.

Amelyik neked jobban tetszik, és azt nyomatni.

Én pl.: CS-s vagyok, de épp ma gondolkodtam, hogy van-e értelme játszanom, úgyis annyi csaló van... :S

Legalábbis sima MM-be.

FaceIT-et egyszer próbáltam.

Cache: 2 kört mentem.

2 körből 2x megölt a csapattársam, na én ott ki is léptem. Elég volt.

Mondjuk én csapattal csézek, de egyik felidegesíti magát, a másik is ideges lesz tőle, stb... én végig nyugodt maradok, de egyedül nem tudok nyerni.

2015. máj. 3. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem említeni, faceIT-en random csapattársakkal játszottam.
2015. máj. 3. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
cs:go ladderen supreme/global elite a belépő, néha a LEM
2015. aug. 25. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!