Hogyan lehetnék esportoló?
Borzasztóan jól kell játszanod(nem tízszer olyan jól mint most, hanem mondjuk ezerszer). Sokat játszol aztán jobban megy, játékonként vannak ilyen-olyan guide ok, de azoktól nem lesz senki profi, maximum kevésbé béna.
Nincs már ennek akkora kultusza, mint teszem azt 10-15 éve, európában nem sok esélyt látok rá, keleten talán.
Melyik játékba akarsz?
Egyébként nem csak rajtad múlik, hanem a csapatod többi tagján is, hogy mennyire vagytok sikeresek.
A reflex nem minden. Kell a nyugodt, józan agy nehéz helyzetekben, megfelelő ítélőképesség, SOHA-DE SOHA nem blokkolhatsz/blokkolhattok le, akkor is, ha az ellenség sokkal de sokkal vezet.
Az a gáz, hogy a legtöbb ember leblokkol, vagy ideges, ha kikap azért nem lehet normális csapattársakat találni..
Én sem találok, de nem akarok e-sportoló lenni, de egy nyugodt rendes és olyan csapat, akik nem adják fel a reményt, ha az ellenségnek 2x annyi pontja van, és higgadtak... nos szívesen játszanék közöttük.
Szintén, 16 éves. :P
4. Igen, én is így vagyok. :P
De akkor, döntened kell, hogy LoL, vagy CS:GO.
Amelyik neked jobban tetszik, és azt nyomatni.
Én pl.: CS-s vagyok, de épp ma gondolkodtam, hogy van-e értelme játszanom, úgyis annyi csaló van... :S
Legalábbis sima MM-be.
FaceIT-et egyszer próbáltam.
Cache: 2 kört mentem.
2 körből 2x megölt a csapattársam, na én ott ki is léptem. Elég volt.
Mondjuk én csapattal csézek, de egyik felidegesíti magát, a másik is ideges lesz tőle, stb... én végig nyugodt maradok, de egyedül nem tudok nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!