Gazdátlan Facebook csoportnak hogy lehetnék az adminisztrátora?
Figyelt kérdés
Az én egyik csoportomról lenne szó, csak épp letiltották azt a fiókot, amivel admin voltam a csoportnál. Tehát most épp senkié se... valami módszer van arra hogy újra admin legyek?2015. ápr. 30. 22:47
2/2 A kérdező kommentje:
Na de jó... és arra van valami lehetőség hogy a letiltott fiókom visszaállítsam?
Amikor beakarok lépni akkor kéri hogy ismerjem fel pár ismerősömet kép alapján, ez megy is, de utána személyi igazolványt kér, hogy igazoljam magam.
Az a gond hogy nem az én nevem van megadva, de nem másnak a profilképe van kirakva, hanem csak egy csapat címere.
Valahogy kilehet játszani azt a lépést amikor személyit kér?
Feltölteném én a saját személyim másolatát is, de ugye a név nem is egyezne
2015. ápr. 30. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!