Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek váltsak?

Szerintetek váltsak?

Figyelt kérdés

2014 januárjába vettem egy 350ezer forintos gamer pc-t (i7 3820,r9 290,8gb ddr3 ram) Ez volt egészen nyárig,mert eladtam (az xbox 360-omal együtt,amit még 2011-ben kaptam,ez aránylag sokáig bírta nálam :D) A döntésem fő okai: utáltam,hogy ekkora teljesítmény mellett szaggattak a játékok és többször is lefagytak (mondjuk ez leginkább a Ghostnál jelentkezett) és egyszer 100fps-em van majd leesik 24-re.Cserébe vettem egy acer aspire v3 571g-t i7-el és egy 630M-es vidikarival +egy ps4-et (mindezt nyáron).Aztán 2015 januárjában eladtam a ps4-et.Az eladásának fő okai: szaggattak a játékok (cod aw,killzone shadow fall,fifa 14).Aztán vártam egy jó kis leárazást.Végül március végén megvettem az xbox one-t media markba ac 4-el,unity-vel,dance central sport light-al és egy kinectel 144ezerért.Azóta vettem hozzá +1 joyt,cod aw-t,susen overdrive-ot,forza 5-öt és egy kinect sport rivals-t. Eltelt bő egy hónap már is azon gondolkozok,hogy az xbox one-t és a laptopot el kellene adni,és az egészet gamer pc-re költeni (esetleg gamer pc+egy xbox 360) Tehát ebben túl sok logika nincsen,hogy visszatérek oda ahonnan kiindultam.Eladás mellett is maximum annyit tudok felhozni,hogy a joy anyagminősége nem a legjobb,de a játékok végre nem szaggatnak (kivéve a unity,de az el van b*szva) meg esetleg annyi,hogy a barátaimnak is pc-jük van akikkel tudnék együtt multizni.Csak ha esetleg még ez a munka kivitelezhető is lenne (azért az xbox one-t kinectel rengeteg játékkal + a laptopot elpasszolni nem egy nap) Csak az a bajom,hogy mindezt még sikerülne is már én sem bízok magamba,hogy egy hónap múlva nem lesz-e újabb agymenésem.Lehet az a baj,hogy minden téren túl maximalista vagyok és sokat várok el ás így nagyot csalódok az adott gépezetben.Bár mondom,az xbox one-nál ezt sem érzem,mert nem tudok magamra haragudni,hogy megvettem,mert igazán nyomós okot az eladásra nem tudok felhozni.

Szóval a kérdésem az lenne,hogy váltsak,vagy most már maradjak nyugton és élvezzem az xbox one-t?

2015. máj. 2. 23:26
1 2
 11/15 VargaPeter1993 válasza:
Hát az a pár fps esés miat nem lenne érezhető hogy akadna.. de egyébként játéktól függ van ahol meg fordítva van de szagatnia nem kéne egyiken se attól hogy 60 ból leesik 56 ig.. ha 50 alá hírtelen leesne akor már látszódna de 1-2 másodpercig lemegy 1-2 fpst azt nem hiszem hogy érzékelné a szemünk...Egyébként ps4 ből volt az első széria amik gyári hibásak voltak és tavaly szepember környékén jöttek a javított változatok ha ez elött vetted akkor még az lehetett gond de most olvastam hogy egyre csak növekszik az eladások száma ha tényleg akadnának a játékok nem hiszem hogy növekedne hónapról hónapra.... Nincs ps4 em nem azért védem csak én ilyenről nem halottam se fórumokon se ismerősöktől
2015. máj. 4. 15:23
 12/15 A kérdező kommentje:
A resident evilnél volt,hogy 60-ról 30-ra lement codnál pedig 48-ra,de lényegtelen.Az biztos,hogy nekem nem jött be.
2015. máj. 4. 17:50
 13/15 VargaPeter1993 válasza:
Hát nem tudom ha volt is ilyen hibája már biztos kilett javítva..De most linkelgessek xbox ones fps eséseket van annál is csak más játéknál de nekem mind 1
2015. máj. 4. 22:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Amik engem érdekelnek játékok zömében xboxon teljesítenek jobban.De tényleg lényegtelen,mert ha eltekintünk emellett akkor ott van még mindig a szar hűtése nagyon hamar melegszik és hangos is.
2015. máj. 4. 23:42
 15/15 VargaPeter1993 válasza:
Na igen a hűtés gonddal egyet értek ..Hangos de ép azért hogy ne melegedjan túl viszont ez elég idegesítő belepakolták a tápot meg minden erre csak egy sima ventit basztak bele és kész :/
2015. máj. 5. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!