Szerintetek váltsak?
2014 januárjába vettem egy 350ezer forintos gamer pc-t (i7 3820,r9 290,8gb ddr3 ram) Ez volt egészen nyárig,mert eladtam (az xbox 360-omal együtt,amit még 2011-ben kaptam,ez aránylag sokáig bírta nálam :D) A döntésem fő okai: utáltam,hogy ekkora teljesítmény mellett szaggattak a játékok és többször is lefagytak (mondjuk ez leginkább a Ghostnál jelentkezett) és egyszer 100fps-em van majd leesik 24-re.Cserébe vettem egy acer aspire v3 571g-t i7-el és egy 630M-es vidikarival +egy ps4-et (mindezt nyáron).Aztán 2015 januárjában eladtam a ps4-et.Az eladásának fő okai: szaggattak a játékok (cod aw,killzone shadow fall,fifa 14).Aztán vártam egy jó kis leárazást.Végül március végén megvettem az xbox one-t media markba ac 4-el,unity-vel,dance central sport light-al és egy kinectel 144ezerért.Azóta vettem hozzá +1 joyt,cod aw-t,susen overdrive-ot,forza 5-öt és egy kinect sport rivals-t. Eltelt bő egy hónap már is azon gondolkozok,hogy az xbox one-t és a laptopot el kellene adni,és az egészet gamer pc-re költeni (esetleg gamer pc+egy xbox 360) Tehát ebben túl sok logika nincsen,hogy visszatérek oda ahonnan kiindultam.Eladás mellett is maximum annyit tudok felhozni,hogy a joy anyagminősége nem a legjobb,de a játékok végre nem szaggatnak (kivéve a unity,de az el van b*szva) meg esetleg annyi,hogy a barátaimnak is pc-jük van akikkel tudnék együtt multizni.Csak ha esetleg még ez a munka kivitelezhető is lenne (azért az xbox one-t kinectel rengeteg játékkal + a laptopot elpasszolni nem egy nap) Csak az a bajom,hogy mindezt még sikerülne is már én sem bízok magamba,hogy egy hónap múlva nem lesz-e újabb agymenésem.Lehet az a baj,hogy minden téren túl maximalista vagyok és sokat várok el ás így nagyot csalódok az adott gépezetben.Bár mondom,az xbox one-nál ezt sem érzem,mert nem tudok magamra haragudni,hogy megvettem,mert igazán nyomós okot az eladásra nem tudok felhozni.
Szóval a kérdésem az lenne,hogy váltsak,vagy most már maradjak nyugton és élvezzem az xbox one-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!