Eddig movie makerral vágtam most mire váltsak?
Figyelt kérdés
Ezt ugy értem hogy a movie maker buggos lett meg nem is az igazi.Nagyon tetszik a sony vegas pro megnéztem mennyi az oldalukon.Háát 500 nemtom hány EUR-ot nem adnék ki érte.Ott van a letöltés is de 1 arra kell regiszrálni és nem tudom most érdemes e vagy csak 30 napos szar...2 nincs torrentem de tesomnak van NCore-ja de hiába mondom neki hogy szedjen le ezt azt de nem mert az nem tud O_O.Na m1 az lenne a kérdésem igazábol hogy van-e olyan oldal ahol VIRUS ISMÉTLEN VIRUS MENTESEN!!!NEM 30 NAPOS HANEM ÖRÖKKÉ!!! 13 AS VERZIÓ!!! NEM TORRENTES!!! ÉS MÜKÖDÖ KÉPES!!remélem megbízhatok abban aki küld linket és értelmes kommenteket értelmes embereket kérek nem olyat aki lebasz azért mert nem találok egy virus mentes használható oldalt :))2015. jan. 11. 11:29
1/4 A kérdező kommentje:
vagyis nem feltétlenül muszály 13 asnak lenni csak olyan amivel nagyon jól lehet vágni és tényleg intró facecam minden ami létezik benne olyan érd ja és amivel sok lehet e feliratkozód vagy ami jó menő!!
2015. jan. 11. 11:33
2/4 A kérdező kommentje:
ja és bocsánat hogy elfelejtem de nem cd keyes kéne de ha van rá kód akkor az is jöhet de ha nincs ilyen amit én leirtam mind akkor inkább megveszem
2015. jan. 11. 11:34
3/4 anonim válasza:
- Ncore-on kívül is van egy rakás torrent oldal, ahol megtalálod a keresett dolgot. Pl.: Kickass, Isohunt, stb.
- 100% vírusmentes letöltést senki sem tud garantálni. Minimális kockázat mindenhol van. De ha körbe nézel az adott torrent alatti komment részben, nagyjából képbe kerülsz.
- Ha nem torrentes verziót akarsz, akkor miért jelölöd be kulcsszónak? Ingyenesen csak ilyen forrásból tudsz prémium kategóriás programokat találni. De MM-hez hasonló minőségű freeware-eket találhatsz párat. [link]
Ha a fent írtak nem felelnek meg neked, akkor a megvásárlása marad számodra.
ui.: Ezeket nem lebaszásnak szántam, csupán megjegyeztem.
Üdv.
Alx
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt megprobalom torrentel majd
2015. jan. 12. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!