Vissza lehet bárhogy állítani? Advanced Systemcare kiürítette a lomtáramat, amiben volt egy nagyon fontos fájl amit véletlenül töröltem ki.
Figyelt kérdés
Az életem múlik azon a fájlon, az asztalon volt én meg a többi felesleges dologgal együtt véletlenül behúztam a lomtárba...az advanced systemcare rákérdezett hogy nem akarom-e üríteni mert már sok benne a cucc, igent nyomtam és kiürítette a lomtárat.
VISSZATUDOM HOZNI BÁRHOGY?? VALAKI SEGÍTSEN!!
2015. ápr. 30. 18:27
1/2 Komplikato válasza:
Nem ismerem a nevezett programot, de ha a kiürítés azt jelenti, hogy nullával végig írja a fájl helyét, akkor nem lehet visszahozni. Ha csak "sima törlést" csinált, akkor meg a kismillió ingyenes vagy fizetős visszaállító programok bármelyikével visszahozható, ha nem lett felülírva és nem volt a partición defrag azóta.
Töltsd le ebből az ingyenes verziót és próbáld meg ezzel, tud magyarul is:
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos én ennyire már nem értek hozzá, fogalmam sincs hogyan csinálja ha kiüríti a lomtárat....jajj nagyon remélem hogy még vissza lehet hozni, most letöltöttem amit küldtél, azt írja még 3 óra vissza van. Addig én kitépem a hajamat :)) Nagyon köszönöm!
2015. ápr. 30. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!