BIOS Beállítások, kell?
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy ha újratelepítem a gépet, kell valamit állítanom a BIOS-ban ?
Már sokszor újraraktam mindig működött, de ahogy nézem Youtube-on a videókat, mintha ők valamit állítanának benne.
Gondoltam inkább megkérdezem. :D
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszi a gyors választ.
Nem hiszem, hogy azt láttam. :D
PL.: https://www.youtube.com/watch?v=Cq-zqQiY-OA --(21:40-től).
Videón:
- Betölti a BIOS alap optimalizált teljesítményre való beállítást.
- Engedélyezi a manuális CPU és RAM frekvencia állítását.
- Beállítja a hűtő sebességét "csendesre" (ezt én is ajánlom, nem lesz kávédaráló, ha nem terheled)
- SATA módnál kiválasztja a RAID lehetőséget, ezt hanyagold, hosszú lenne elmondani mikor és miért jó... Egyszerűbb ha AHCI -n hagyod.
Nem kell magyarázni értem, hogy mi micsoda, csak időm nem nagyon volt még, hogy a BIOS beállításokat nézegessem, amúgy UEFI vagy BIOS majdnem ugyanaz az. Az UEFI az újabb, a BIOS már kiment a divatból..főleg a régi fajtája. Amúgy nekem is játékra/munkára szánt gépem van azért kérdeztem. (i7-4770k -4,2GHz-re húzva H105-el, 8gb RWM, ha már pontosak akarunk lenni, mert az nem RAM, csak valamiért RAM néven terjedt el, helytelenül. GTX 770 2GB(minimálisan húzva) stb.).
De köszönöm a válaszokat.
RAM: Random Access Memory
ÉS nem Read & Write Memory
-->RWM memóriák:
-Szabadon átírható RAM.
-Írható-olvasható tárak, az információ tetszés szerint mozgathatók bennük. Az operatív memória épül fel így.
RWM memóriák jelölésére a RAM elnevezés terjedt el, helytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!