Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » XBOX 360 - Pár kérdés. Érdemes...

Pinázó kérdése:

XBOX 360 - Pár kérdés. Érdemes Venni?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy Xbox360-konzolt, de nem tudom, hogy vegyek-e. Kérdésem az lenne, hogy Példáúl a(z)

-GTA V

-Assassin"s Creed Unity

-Watch Dogs

Megy rajta?

Ha igen, akkor ugye ha megveszem hozzá a játékot, nem kell letöltenem még semmit? És ha nekem van egy Xbox 360 4Gb-s konzolom, akkor a GTA V-vel már nem tudok rajta játszani, mert csak 4gb-s?

És ha van az Xbox-on USB kimenet, akkor rátudok kötni egy USB-s egeret, billentyűzetet?

2015. ápr. 25. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Rátudsz kötni egeret és billentyűzetet, de nem igazán támogatják a játékok és csak fogja az USB portot.

A kontroller miatt nem aggódnék, ki van az találva, csak a bigott PCsek mondják, hogy egér az isten...

Aminek a dobozán ott van az xbox360 logó az megy rajta. Ez egy célhardver, erre optimalizálták.

A játékokat leginkább dashboardhoz szokták kötni, de ezek rajta vannak a CD-n általában.

Azért jó a vinyó az XBOXhoz mert egyébként nagyon hangos a szerkezet, de tényleg, és ennek legfőbb forrása a CD meghajtó.

2015. ápr. 25. 18:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval, akkor nem muszály a GTA V-t telepíteni, hogy tudjak vele játszani? Mert azt írták, hogy valami 8GB szabad tárhely kell neki
2015. ápr. 26. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
ha ezt írják akkor biztos így van... nem tudom nekem nincs meg
2015. ápr. 26. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:
ha 4GB set veszel akkor is be tudsz dugni egy sima pendriveot és arra is tudod menteni a dolgokat, és igen, a GTA 5nek 8GB hely kell
2015. ápr. 26. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!