GTA 5 PC játék nem indul el. Grand Theft Auto V Launcher működése leállt. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem, eredeti, feltelepítettem (azóta kétszer is) , azt írta sikerült, de ha el akarom indítani tölt egy kicsit majd eltűnik, és nem csinál semmit.2015. ápr. 21. 17:28
1/2 Gábor_79 válasza:
"software installations required including Rockstar Games Social Club platform, DirectX, Chromium, and Microsoft Visual C++ 2008 sp1 Redistributable Package" és regisztrálni a Rockstar Games Social Club -nál a gyártói info alapján.
2/2 anonim válasza:
Én visszavittem az eredetit a boltba.....mivel nem tudták a megoldást ezért egy kis üvöltözés után visszaadták az árát.
Kaptam tippben, hogy az AMD quick stem nevű program letelepítése esetleg ajánlott (sok program futásánál okozhat hibát), de már nem tudtam kipróbálni, ha valakinek működik úgy jelezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!