Korika1027 kérdése:
Megvettem az Assassin's Creed Brotherhood-ot és hozzá letöltöttem az uplay-t mert csak akkor indul a játék. És amikor beakarok lépni az uplay-be akkor mindig azt írja hogy az Uplay launcher működése leállt. Valaki segítene nekem hogy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 20:32
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez volt a problémám.
Először is törölj le mindent, amit most telepítettél. Nézz szét a gépeden, mert a letelepítés után még hagy fájlokat! Azt is töröld le.
Indítsd újra a gépet.
Menj fel a hivatalos oldalra, és onnan töltsd le a Uplayt.
Regisztráld a játékodat a profilhoz.
Most tedd be a CD-t és telepítsd a programot.
Valahányszor elindítod a Brotherhoodot, kiír egy frissítési ablakot. Ne hagyd, hogy lefrissítse, azt mindig nyomd ki, és akkor nem lesz baj! A játék így tökéletesen fog működni.
2/3 anonim válasza:
Üdv! Melyik hivatalos oldalra gondoltál, ahonnan le kell tölteni a Uplay-t?
3/3 anonim válasza:
A Uplay hivatalos oldalára. :3 [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!