Milyen márkát és teljesítményt tudtok ajánlani ehhez a konfighoz?
Egy új gepet rakok össze: I5-4440, asusb85-mg, Kingston 1600mhz 2*4gb, vga ati hd5570( ez a regibol van ez is marad egyenlore), wd ezfx 1tb win.
Szeretnek egy stabil tápot, mert nemrég halt meg a regi.
Ma szetkaptam , kitakarítottam, minden a helyen de az alaplapi led,usb,net,monitor,winchesteren kivul egyik venti sem megy. Gondolom ez tap hiba...
Segitsegeteket koszonom.
Jo ideig ez a konfig fog maradni, csak egy dvd írót + majd kesobb egy erős vgat fogok bele venni...
Ha jobban megeri esetleg házzal egyut is erdekelne a tap, de mini.
Szia,
Ez a konfig ezzel a vga val, pénzkidobás magasról.
Ha nincs meg a teljes összeg, nem sok értelme van most megvenni, áll benne a pénzed, és az elektronika meg megy le értékben mint pl 5570 es vga ez nagyjából egy mai prociba integrált vganak felel meg.
Táphoz meg nem ártana tudni hogy milyen vga kerül bele később mert addig mi alapján döntenénék el helyetted?
Jogos a válaszod, meg nem gondolkoztam ezen el. De egy stabil vga- ban gondolgozom. Eddig 110ezret koltottem , kb. 3 hónap múlva akarok venni kb 50 ezerért vagy e korul.
De meg vennem kell írót, egy gamer egeret egy új tápot de meg hazat is. Sajnos csak apródonként tudom ezt kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!