Hogyan tudom kazettáról átmásolni a zenéket a számítógépre?
Figyelt kérdés
Kb. 15 éves Philips típusú kétkazettás hifi. Milyen kábelek kellenek hozzá? Videóról tudok dvd-re másolni, az nem egy nagy truváj, viszont próbáltam már korábban audiokazettákról, de nemigen jártam sikerrel. Köszi a segítséget előre is! :)2015. ápr. 20. 15:23
1/12 anonim válasza:
Szerzel egy kabelt, melynek mindket vegen ilyen 3.5 mm-s csatlakozo van:
Az egyik felet berakod a kazi "phone out", a masikat a hangkartya "line in" csatlakozojaba.
A gepen kivalasztod a "line in"-t bemenetnek, es vmi felvevo progival (pl adobe audition) rogzited a hangot.
2/12 anonim válasza:
Jack dugó gyenge minőséget produkál szernitem, bár működik.
2RCA- 2RCA megoldás kellene. Géped milyen?
3/12 A kérdező kommentje:
Hát most ezt hogy értsem, hogy a gépem milyen? .D AZ egyik egy asztali 2009-ben rakattam össze, akkor top volt. A másik egy 2010-es ASUS laptop. De szerintem lennie kell valahol két végű 3,5-es Jack-nek.
2015. ápr. 20. 15:53
4/12 belapus válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy a fent említett rca kábel, az nem AV-kábel? Én úgy ismerem. A sárga,piros,fehér kombó.
2015. ápr. 20. 15:54
6/12 A kérdező kommentje:
Ez jó? Ilyenem van. Annyi, hogy ezen a jack végén 3 vonalka van, nem 2. [link]
2015. ápr. 20. 16:03
7/12 anonim válasza:
nekem kétvégű jacket a monitor-tv valamihez adtak
8/12 anonim válasza:
Az nem jó, az kamera átjátszásra való. 3rovátkás...
Normál jack-jack(sztereó) kell.
9/12 anonim válasza:
2-esnek: kazettanak amugy sem tul jo a minosege, szerintem megfelel a 3.5-os...
Egy orsos magnohoz vagy lemezjatszohoz mar inkabb illik a RCA.
10/12 A kérdező kommentje:
Mi az az orsós magnó? Nekem a hifi egy jó minőségű, 2 kazettás, 3 CD-s Philips.
2015. ápr. 20. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!