Hogy tudom a kazettáról a felvételt rátenni a számítógépre? Vagy dvd-re kell átírni előtte? Azt hogyan?
Léteznek olyan programok, amik képesek felvenni a kamerából - lejátszás közbeni - USB-n jövő jeleket.
Ezek csak fizetős progik, így ha torrentezésben benne vagy akkor onnan nézz valamit, ha nem, akkor meg hiába mondanék progikat.
mivan házi sex videót csináltatok?:D
és nem akarod elvinni szakemberhez.:D
Ha már írsz, akkor segíthetnél is, n mindegy. :)
És nem, nem házi szexvideó. :D
a kamerás gyártójának oldalára (szinte mindegyiknek van magyar nyelvű oldala is) felmész és ott általában a "terméktámogatás" menüpont alatt lehet megtalálni ilyen progikat. esetleg itt ki kell választani eszköz tipusát és utána tudod keresni a "segédprogram" vagy "softver" gyütőnév alatt.
én a "Sony Media Master Suite 8 in 1" progit használom,ehhez elég volt aszem a sony oldalán regisztrálni. Jó progi még (sokkal egyszerűbb mint a sony) a "Magic.Video.Capture.Convert.Burn.Studio.v8.0.3.18.WinAll.Regged-CRD" is jó, de ez full fizetős.
a Fraps, HyperCam féle progik nem közvetlenül az usb-ből jövő jeleket rögzítik, hanem a képernyő képét, ezért ezek minősége lényegesen rosszabb. de lehet hogy újabb verzióik már tudják ezt, nem tudom, amik nekem vannak verziók azok még nem. egy próbát megér. de ezek tudtommal szintés fizetősek ill demóban letölthetőek.
egy próbát ezek is megérnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!