Kezdő vagyok és szeretném kipróbálni a Linuxot. Erre a gépre melyiket ajánlanátok?
Kezdő vagyok Linux téren,de a gépen csak filmezek,illetve max böngészős játékokkal játszom már..
AMD FX 6300
8 GB ram
1 GB-s nvidia geforce videokártya
És kellene valami kicsi segítség a telepítése terén,mert hallottam másképp kell mint a Windowst.
Illetve driverek terén felismeri mind,vagy nekem kellene valahogy felrakni? (hang,videokártya pl.. )
Most hogy utana neztem en is talaltam ilyen problemakat (is)..
Mivel a 32 bites tudtommal linuxnal is ugy megy mint a windowson hogy nem hasznalhatnam ki a teljes memoriat igy a kerdesem targytalan.
Koszi azert a segitseget!
Most jelenleg ennyire kell meg csak a gep.Addig Linuxot kiprobaltuk volna csupan kivancsisagbol.Ennyit nem er,nem 1ft a memoria.
Es igyis hogy most nincs hasznalva rajta jelenleg olyasmi ami kihasznalhasa azt a 8at igyis tudjuk az a kicsi kulonbseg 4 es 8 kozott nem is olyan kicsi a jelenlegi ehes programok kozott mint a bongeszok,flash player es tarsai. Tudom milyen 3-4GB memoriaval ellenni mint 8-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!