Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egyetemi jegyzetekhez megfelel...

Egyetemi jegyzetekhez megfelelő lenne egy Kindle?

Figyelt kérdés

Egyetem, és infó kar révén rengeteg 3-400 oldalas jegyzet van fent PDF-ben, amire jelenleg 3 alternatíva van:

-kinyomtatom

-monitorról olvasom, de csak itthon

-hagyom a francba

Na már most, mindhármat szoktam alkalmazni, bár egyben még nem sikerült kinyomtatni egy könyvet sem, "csak" 70 oldalt, vagy az aktuális 8-10 oldalakat.

De érdekelne, hogy akinek van Kindle-je, ő neki rendesen jeleníti -e meg a dolgokat (bonyolultabb matematika-informatika képletek, ábrák), mert bár ha lenne ebook olvasóm, lehet mást is olvasnék, de jelenleg a fő szempontom a jegyzeteim. És hogyha olvashatatlanná tagolja, vagy bármi (tényleg nem értek hozzá), akkor lehet más alternatívát néznék...

2015. ápr. 16. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A PDF-ek olvasásával az a gond, hogy a Kindle túl kicsi, és ha egyszerre jeleníti meg nem nagyon tudod elolvasni a betűket.

Ha zoomolsz, akkor pedig elég macera scrollozni ide-oda az oldalon, tehát ilyesmire nem a legalkalmasabb a Kindle szerintem.

2015. ápr. 16. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Akkor ehhez megfelelőbb lenne egy tablet?

Olvastam, hogy átlehet konvertálni egy pdf-et valami ebook-osba, ami egy regény esetén jó, de egy össze-vissza zárójelezett indexelt szummázott dolog esetében nem tuti, hogy jó..

2015. ápr. 16. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legkirályabb kinyomtatni és lefűzni, mert akkor jegyzetelni is tudsz bele.
2015. ápr. 16. 16:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Csak azért gondoltam erre, mert akkor nem kéne 2-3 stóc papírt hordoznom, csak egy tabletet/ebook olvasót, és bármihez lenne kedvem, kéznél lenne a könyv. :\ De átgondolva... Lehet ezek mellett is kinyomtatnám a dolgokat, csak így napközben gyors előtudnám venni, ha kell.

Nem vagyok egyszerű eset. :D

2015. ápr. 16. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez valóban egy macerás kérdés, nincs igazán jó megoldás.
2015. ápr. 16. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:

én is tanultam belőle.

bár pdf nem a legjobb forrás. De calibre megbírkózik vele úgy ahogy. De biztosan lesz benne elírás/formázási hiba.

Telinyomod konyvjelzőkkel, hogy egy kattal gyorsan a megfelelő részhez tudj ugrani és tokéletes.

2015. ápr. 18. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!