Milyen kormány lenne a megfelelő választás?
Üdv Mindenkinek, sziasztok!
Most jutottam el odáig, hogy komolyan kezdjek el foglalkozni verseny szimulátorokkal, és szeretném a segítségeteket és tanácsotokat kérni, milyen kormány lenne a megfelelő választás, hogy minél életszerűbben csatázhassak a pályán.
Eddig egy koszos kis logitech formula force GP-n nyomtam, de megtekintve egy két ember videóját (pl "DigiProst" - youtube), úgy vélem ez már sajnos kevésnek bizonyul a Project Carshoz illetve Assetto Corsahoz. Mivel a pedálokat sem úgy érzékeli ahogy azt kéne, és hát a köridőim is messze lemaradnak az övékhez képeset. Sajnálatosan a nagy kormányrángatásban sikerült eltörnöm a kis drágámat, így most teljesen meg vagyok lőve.
Eddig a G27-tel szemezgettem, arra lenne is keret a következő hónapban, viszont nem tudom tényleg azt a hatást kapom e, amit várok tőle! Kíváncsi vagyok másnak mik a tapasztalati ezzel a kormánnyal? Vagy hagyjam a G27-et és gyűjtögessek valami még komolyabbra?
A Tanácsokat segítséget előre is köszönöm! :)
Egy G27-el nagyon jól jársz. Nekem G25 van, de le nem cserélném. Ismerek 1-2 embert akik átmentek G25-ről G27-re és nem bánták meg.
Ennél komolyabb a Thrustmaster T500 RS, de az egy iszonyat ugrás, mert itthon 160-170-nél olcsóbban nem kapod meg.
Na az már igazán hardcore, főleg ha veszel hozzá egy Ferrari kormányt is +40k.
Véleményem szerint egy G27 bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!