Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meg lehet élni photoshop-ból?

Meg lehet élni photoshop-ból?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és elgondolkodtam hogy mit szeretnék csinálni és a photoshoppolas ugrott be. Föleg hogy nagyon szeretem és már 2 éve szinte napi szinten használom. Ha meglehetne élni belölle akkor hogyan tovább és mik az opciók?

2015. ápr. 15. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Grafikusként meg lehet.
2015. ápr. 15. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlanám a legprofibb képszerkesztőt Ancikát . Tőle kellene megkérdezni .

Én magam is használom ezeket a programokat privát céllal, de nem látok benne profitálási lehetőséget .

Egy jó fotós suli elvégzése után biztos van esély a munkavilágában .

2015. ápr. 15. 09:31
 3/5 Drone007 ***** válasza:

A "photoshoppolás" nem munka. A Photoshop egy eszköz, amivel lehet dolgozni. Ha grafikusként szeretnél elhelyezkedni, akkor ahhoz nem árt némi grafikai tehetség, grafikai előképzettség (nem számítógépes), képzelőerő, akarat és kitartás. Legyen profilod instagrammon, deviantarton, legyenek munkáid fent jó sok.

De a legfontosabb, hogy találj valakit aki elég tehetségesnek tart, hogy a "photoshoppolásért" fizessen neked. Ugye egyértelmű, hogy minél szélesebb a portfóliód és minél tehetségesebb vagy annál nagyobb ennek a valószínűsége.

2015. ápr. 15. 10:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Milyen véletlen, hogy holnap lesz egy művészeti nyílt nap a Számalkban - [link] (ha ráérsz és Bp.-en, vagy a környéken laksz, akkor mindenképpen gontold meg, hogy elmész oda)

A kérdèsedre válaszolva: 17 évesen még kellően fiatal vagy ahhoz, hogy kitanuld a grafikus szakmát - hidd el, megéri, ezen kívül, a fotógráfus az, amit úgyszintén a figyelmedbe tudom ajánlani.

2015. ápr. 15. 10:36
 5/5 anonim válasza:
Meglehet élni belőle bizony :) Én ugyan még csak 18 éves vagyok, de úgy nézem a fotómanipulátorság egész kelendő, jómagam is profitáltam már a photoshop tudásomból rendesen.
2015. ápr. 21. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!