Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az új 149...

Mi a véleményetek az új 149 USD-s Chromebook-ról?

Figyelt kérdés

Két 149 USD-s laptopot adott ki a Google,de nem tudom melyiket vegyem. A Hisense-t vagy a Haier-t. Nagyon szép mindkettő,az árához képest erősek,nem kell egy izomlaptop csak egy nagyon gyenge vidinézésre,netezésre,Power Pointra,meg videó vágásra (ne 4K-s QHDUHDHD vidikre gondoljatok)

Szeritem a Hisense-t venném,de az csak az amcsi Wallmart-ban kapható,a Haier meg az Amazonon is. Várjak egy kicsit és vegyem a Hisense-t? Vagy vehetem a Haier-t?

Adatok:

-Hisense

Vásárlási oldal: [link]

Kép: [link]

Specifikáció az van a rendelési oldalon (Meg kép is xD)

-Haier:

Kapható az Amazonon,nem tudom a specifikációját,nem hiszem hogy másabb lenne sokkal mint a Hisense-é.

-Rendelési oldal: [link]

-Kép: [link]

Hát nem tudom srácok,nagyon kéne csak nem tudom melyik. Plusz Windows-t rakhatnék rá? 16 GB tárhely van benne,de rakható SD kártya bele (A Win 10 16 GB-os),meg még talán azt kérdezném hogy vinné-e a Photoshopot (korábbi verzió is jó)

Előre is köszi a válaszokat,majd megy a zöld kéz.

2015. ápr. 8. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Elég szar mindkettő. Azért ne vedd meg, hogy menőzhess, hogy "húúú nekem chromebook-om van, és nézzétek, csak 42 ezer Ft volt."

Win10 még nincs! 16GB tárhely meg semmire nem elég. Nem beszélve arról az 1,8-as prociról, meg a 2GB RAM-ról.

Ha erre felraksz egy windowst, akkor pont azt nem fogod tudni csinálni, amit akarsz.

Attól függetlenül, hogy nem UHD videókat akarsz készíteni, a renderelés bármilyen videó esetén nagy erőforrást igényel. Nekem 8.1 van a laptopomon, jobb technikai adatokkal, mégse tudok vele egy videót összevágni és elkészíteni, mert kifagy a program.

Ezt a notebookot arra találták fel, hogy aki nem csinál semmi mást a gépen, csak internetezik, és lehetőleg nagy sávszélességgel rendelkezik, az mindent megtud rajta csinálni, mert ami program a chromium rendszeren van, az nem a gépen fog futni, hanem a google szerverein.

Tulajdonképpen az egész notebook csak egy túlméretezett gyorsítótár, amin pont annyi hely van, hogy a chromium rendszer elférjen, és megfelelően tudj BÖNGÉSZNI rajta, valamint online programokat futtatni.

2015. ápr. 10. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Chromebook: Akkor se használnám, ha fizetnek érte.

Inkább egy használt de lehetőleg garanciás laptop.

2015. ápr. 15. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fizetnének érte akkor azért nem utasítanám vissza, mert munkahelyi dolgokra tökéletes, de semmi másra.
2015. ápr. 16. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!