Hang problema Toshiba laptopnal?
Figyelt kérdés
Az utobbi idoben a laptopom azt csinalja, hogy kb fel oraval a bekapcsolas utan elmegy a hang. Ha ramegyek a hang ikonra az ora mellett latszik, hogy ugral a zold csik, csak nincs hang. Ha ujrainditom a gepet visszajon, de ujra eltunik. Probaltam a drivert ujratelepiteni de nem hasznalt. Virusirtast csinaltam, nem volt rajta virus sem. Valakinek valami otlete? Win 7 van rajta.2015. ápr. 14. 16:49
1/7 CspCsj válasza:
Kíváncsi vagyok ha bekapcsolás után elindítasz egy filmet vagy sok zeneszámokat folyamatosan, akkor is elmegy-e a hang?
Ha igen akkor az időpontot nagyjából jegyezd meg, és az Eseménynaplóban > Egyéni nézet > Felügyeleti események kategóriában keress rá, esetleg ír-e hibát az adott időpont környékén.
Illetve amikor nem hallasz hangot, jobbgomb az óra melletti kis hangszóróikonon > Lejátszóeszközök pont > mi szerepel a listában?
2/7 A kérdező kommentje:
Megnezem amiket irsz. Majd beszamolok, csak nincs tul sok idom. Az biztos, hogy jatek kozben elmegy a hang, mert a parom oanaszkodott ra.
2015. ápr. 14. 20:32
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen hibaüzenet az eszközkezelőben. A gép észre sem veszi, hogy nincs hang. A hangszóró ikonnál is minden normál. Viszont most miközben írok megnyomtam véletlenül az alt-ot és utána szóközt és visszajött a hang. Az viszont biztos, hogy magától ment el, mert épp 5m-re voltam a géptől mikor elnémult a zene.
2015. ápr. 15. 11:44
4/7 CspCsj válasza:
Kérlek írd meg, ha többször is sikerült Alt+Szóközzel helyreállítani a hangot! Ilyenkor újra elmegy a hang kis idő múlva?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, ujra elment a hang. Sajnos nem sikerult a komboval visszahozni. Azt hiszem inkabb ujratelepitem. Remelem az segit. Bar elotte menteni kell az adatokat valahova.
2015. ápr. 16. 11:22
6/7 CspCsj válasza:
Easeus Partition Master-rel eloszthatod a merevlemezt több részre és a második partícióra átmásolva az adatokat, újratelepítésnél nem vesznek el.
Persze ha nagyon tele van a merevlemez, akkor nem tudod, csak ha több szabad hely van, mint amennyi másolandó adat.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget! :)
2015. ápr. 17. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!