Mi a baj a számitogépemmel?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá. Ma ki lett belőle takarítva a por, mert nagyon hangos volt. Ilyen furcsa kerregő zúgó hangot ad ki. Azt hittem hogyha kitakarítom, abbahaggya. De nem... Én most a ventillátorra gyanakszom. Ugyanis van benne 3. 2 fúj, de a másikat meg nem látom mert a gép belsejében van... És azt irta ki hogy a cpu 52fokos. Segítség! Fontos lenne.De viszont régen apám csinálta meg a gépet, és vannak benne összeeszkabált dolgok... Lehet hogy ez a baja?2015. ápr. 13. 00:28
1/6 A kérdező kommentje:
És egyébként ha megy kb 30 percet akkor már halkabban recseg.
2015. ápr. 13. 00:33
2/6 anonim válasza:
Egyik közeli gépnél is ez a baj. Én is a ventire gyanakodom, 10 perc és bemelegszik annyira, hogy utána csak doromboljon. Utána lett kérdezve, nem nagy probléma, gondolom azért nem is lett kicserélve. De szerintem te azért nézesd meg.
3/6 lencsefőzelék válasza:
Egy számítógép kiporszívózásánál nagyon vigyázni kell az alaplapon lévő cuccokra. Valószínűleg hozzáértél a processzor hűtőventilátorához, ami emiatt most nem (vagy alig) hűt (a hőmérsékletből is erre lehet következtetni). Ha annyira nem értesz hozzá, vidd el szakemberhez, vagy szedd szét, és nézd meg, hogyan működik. Ha a prociventilátor az, lehet, hogy ki kell cserélni...
4/6 A kérdező kommentje:
És az a prociventillátor az hol van? Az van bellül amit nem látok? Xdd
2015. ápr. 13. 10:20
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem porszivóztuk. Hanem ecsettel meg fülpiszkálóval töröltük ki. És hajszárítóval (mivel nincs fújos porszivónk) kifujattuk a ventillátorokat. És amugy a 2 külső ventillátorból az eggyik éppen hogy csak fúj, ott alig lehet érezni...
2015. ápr. 13. 10:27
6/6 donfetibo válasza:
Itt a kép, hogy hol van a hűtője a procinak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!