Milyen mélyre lát le a műhold a földbe?
Figyelt kérdés
Google Earth: sok olyan fal van, ami a felszínen nem látszik, 5-10 m lehet a mélység?2015. ápr. 12. 13:54
1/12 anonim válasza:
Semennyire. Linkeld, mire gondolsz!
G.
2/12 anonim válasza:
A normál fotós műholdak semennyire. Te sem látsz át a talajon.
Vannak különböző radaros méréseket végzők is, ezeknél a felbontás és a talajba hatolás erősen változó - attól függ, mire akarják használni.
5/12 A kérdező kommentje:
Talajradarost tudom, azt tanultuk, de amikor olyan épület alapjai látszanak, amiből nincs a felszínen semmi (csak néhány kő), azt is látni lehet a Google Earth-ban. Mivel magyarázható ez?
2015. ápr. 12. 14:16
6/12 anonim válasza:
Mutass már képet vagy helyet!
G.
7/12 anonim válasza:
Maximum az árnyékokat lehet látni, hogy a talajban lévő épület fölött magasabb valamivel a talaj, így az árnyékokon ezt remekül lehet látni.
De szerintem google earth-ön nincsenek nagyon árnyékos képek, legalábbis nem sok.
8/12 anonim válasza:
Nagyon nehéz egy képet mutatni ugye? Nincs ilyen a google earth-ön, továbbra sem tudom mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!