Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csökken folyamatosan a...

Miért csökken folyamatosan a tárhelyem még akkor is ha nem csinálok semmit?

Figyelt kérdés
10 nap alatt 10 GB ment le belőle
2010. febr. 19. 23:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ahol a rendszered van vagy ahol adatokat tárolsz?
2010. febr. 19. 23:16
 2/12 A kérdező kommentje:
1 helyen van mind2... régi a gép
2010. febr. 19. 23:33
 3/12 anonim válasza:
100%
Teljesen vírusos szegényke! Ments meg amit tudsz és tedd újra a windows-t. Nekemis eztkellett régível csinálni, és mostmár semmi gond! A vírusirtó nem fog tudni megbirkózni már vele :/ Gondolom tűzfal nélkül neteztél. Sok sikert!
2010. febr. 19. 23:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen...durva vírus. Próbálkozhatsz, de nálam csak újratelepítés segített anno. Érdemes két partíciót csinálni az ilyen dolgok miatt C és D!
2010. febr. 20. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor bizony tényleg reinstall a legjobb megoldás így tudsz 2 partíciót is csinálni. min. 20GB legyen a windows partíció!
2010. febr. 20. 17:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Talán a Win7-re gondolva érdemes nagyobb c partíciót is beállítani 35-40GB...ha esetleg egyszer felteszed, ekkora rész elég lesz annak is.
2010. febr. 20. 18:59
 7/12 A kérdező kommentje:
win 7 em van
2010. febr. 20. 23:03
 8/12 anonim ***** válasza:
...na és mekkorán...? :)
2010. febr. 21. 08:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Win7-em van Nekem is, és install után Én is felfigyeltem erre a jelenségre, bár Nekem nem volt ennyire drasztikus a tárhelycsökkentésem(kb 6gb/hét, w7 ultimate 64bit) Viszont miután kikapcsoltam a rendszerviszaállítást, megszünt ez a gondom, és a tárhelyem is visszaugrott. Javaslom, próbáld meg Te is, és ha ez sem segít, csak akkor reinstallálj.
2010. febr. 23. 03:38
 10/12 anonim ***** válasza:

nemenemenemenem ien nekem is volt menj bele h start> vezérlőpul angolul control panel akkor utánna van oan h automatikus frissitések és abba nézd meg h áll h automatikussan van vagy nem mert ha auto matikus akk kapcsold ki nekem is ez volt állandóan töltötte azokat a szarokat és alig volt helyem de az is lehet h virus mert ien volt nekem 1 hete de nem gáz a neve apocalypse32.exe és fel zabál 5gb ot de vannak más virusok és töltsd le a CCleaner-t nyomd meg h futtatás és minden oan adatot kitürül ami nem kell és a c meghajtón menj h lemezkarbantartó és az összetömöriti ami nem kell de ajánlom még a defragmen vagy töredezetség mentesitő az csinálja 1-2 órát akár 5-6 attol függ gép...mien és ha ez megvan akk mad megnézed h mien és ha akkor se müködik normálissan akkor csak szimplán ujrainstalálod a windowsot vagy ujrainstaláltatod valakivel de naon egyszerü ugyhogy tessék. ja és itt a Ccleaner linkje ahonnan letöltheted

[link] csak rákattintasz h Download CCleaner now... és amikor telepited akkor jelöld be h a kuka vagy recyle bin re rákattintva töröljön S

SOK SIKERT!!!

2010. febr. 23. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!