Miért csökken folyamatosan a tárhelyem még akkor is ha nem csinálok semmit?
nemenemenemenem ien nekem is volt menj bele h start> vezérlőpul angolul control panel akkor utánna van oan h automatikus frissitések és abba nézd meg h áll h automatikussan van vagy nem mert ha auto matikus akk kapcsold ki nekem is ez volt állandóan töltötte azokat a szarokat és alig volt helyem de az is lehet h virus mert ien volt nekem 1 hete de nem gáz a neve apocalypse32.exe és fel zabál 5gb ot de vannak más virusok és töltsd le a CCleaner-t nyomd meg h futtatás és minden oan adatot kitürül ami nem kell és a c meghajtón menj h lemezkarbantartó és az összetömöriti ami nem kell de ajánlom még a defragmen vagy töredezetség mentesitő az csinálja 1-2 órát akár 5-6 attol függ gép...mien és ha ez megvan akk mad megnézed h mien és ha akkor se müködik normálissan akkor csak szimplán ujrainstalálod a windowsot vagy ujrainstaláltatod valakivel de naon egyszerü ugyhogy tessék. ja és itt a Ccleaner linkje ahonnan letöltheted
[link] csak rákattintasz h Download CCleaner now... és amikor telepited akkor jelöld be h a kuka vagy recyle bin re rákattintva töröljön S
SOK SIKERT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!