Mit ajánlotok kezdő videósoknak?
Lenne pár kérdésem a videózással kapcsolatban:
1.: Ha pl. csinálok egy gameplay videót, azt milyen programmal érdemes felvenni?
2.: Több olyan videós is van aki ugyebár "facecam"-es videókat csinál, azaz az arca is látszik a sarokban pl. Fifa közben, így látni lehet a reakciót is. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy ezt egy különböző program segítségével veszik fel és látják ők is magukat játék közben, vagy pedig pl. egy sima kézi kamerával veszi magát játék majd később összevágja a két videót?
3.: A zenékkel kapcsolatban az lenne a kérdésem videók alatt, hogy honnan lehet megállapítani, hogy egy adott zene használható-e vagy pedig nem szabad berakni a videó alá? Illetve ha van egy zene amelyik tetszik, de nem az én tulajdonomban áll akkor azt semmi képpen sem lehet betenni, vagy van erre is megoldás?
4.: A legtöbb videósnál azt vettem észre, hogy több monitorjuk is van. Ez csak arra szolgál, hogy lássák magukat is pl. "Vlog"-olás közben, vagy ennek más funkciója is van?
1. OBS
2. több féle képpen lehet, vagy a kettőt együtt veszed fel(obs tud ilyet), vagy összevágod a kettőt
3. license
4. ugyan arra használható mint az első monitor
szerintem ezt új kérdésbe is rakhatnád: Milyen felvevő programot tudtok Mac-re?
stb.
normálisat ami ingyenest nem tudok, az obs van az látom, de még alpha
de ezt találtam, válogass kedvedre(a világos kék és sárga valószínűleg ingyenes)
"Hogy jött ide a Mac?"
úgy jött ide hogy: "Heló, esetleg tudsz monani egy olyan prg-t ami Mac-re megy és felveszi a játékokat?
Nagyon megköszönném."
prg gondolom program akarna lenni
Kajak Mac-et akar venni a játékokhoz?
Az úgy kemény lesz.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!