Nagyon kezdő vagyok a gép/gépek terén, de most nemrég lett egy, imerőstől kaptam. Régi gép, és xp van rajta. Eddig jó volt, de ma a 2. napja, hogy bekapcsoláskor nagyon zúg valami. Mi lehet a baj, mi az ami így zúghat?
Nyilván hallásod az van. Leveszed az oldalát, és egyből hallani fogod, hogy honnan hallatszik a zúgás.
Igen, ajánlott olyankor a csere.
Majd a hülyegyerek aki az ablaknál ül sok nap mulva megmondja mi a baja
ComputerBrothers-Számítástechnikai szaküzlet
Nekem mikor a winchesterem volt hibás mert bevittem egy boltba hogy sipol a gépem a másik szervizes 5 perc alat megmondta rossz a vinya na azért kellet ide mennem ComputerBrothers mert ott vettem a winyot és garanciális volt és ráadásul 2 terra. A hülyegyerek mindent tápot tudomisten mit akart cserélni a gépembe mire leeset hibás a winchester aztán küldte el a gyárto szervizének a computerBrothersbe a Járai gábor ba bizok ö segitökész rendes jószivü öt ajánlom a ceo se jó mert ott cigány az üzletvezetö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!