Pitrik kérdése:
Ha újratelepítem a gépemet, akkor új lesz az IP cím?
Figyelt kérdés
Kitiltottak egy szerverről ( MTA ), és csak egy új IP címmel mehetek fel.2015. ápr. 8. 15:37
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogy tudnám megoldani a dolgot?
2015. ápr. 8. 15:38
3/7 anonim válasza:
IP cím az internet szolgáltatódtól van. Semmi köze a gépnek ehhez.
4/7 anonim válasza:
SeeMTA-ról tiltottak ki? Mert úgy tudom, ha teljesen újrarakod a gépet, akkor megváltozik a serial és tudsz új felhasználót regisztrálni a szerveren.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, SeeMTA-ról tiltottak ki. Úgy bannoltak, hogy amikor betőlt mindent, azonnal kidobja, hogy bannolva vagy ( örökre :( ).
2015. ápr. 8. 18:31
6/7 anonim válasza:
IP alapján tiltani elég nagy hülyeség, ugyanis a technológiától függően minden újracsatlakozáskor megváltozik az IP cím. Pontosabban nem amikor a gép kapcsolódik, hanem mikor a modem és a központ szinkronba lép. MAC cím alapján már picit több értelme van tiltani mert ez magától nem változik, de mivel lehetséges megváltoztatni, ezért ez is átléphető egy pillanat alatt. Attól függ mit használsz, a router-ben kellene átírni a MAC címet bármi másra, hátha jó lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Routert használok. Ott hogy tudom átírni?
2015. ápr. 9. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!