32gb micro sd Sjcam sj4000 kamera mér csak ennyit vesz?
Figyelt kérdés
Vettem egy 32gb micro sd kártyát amivel csak 2ora 58percet vesz azt írja míg a neten 4 órát írnak . Ez mér lehet?2015. ápr. 7. 22:39
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Lehet a minőség beállításoknál lehet valamit lejjebb vinni, ráírni amúgy is a lehető legnagyobb számot szokták. Nekem is van egy ilyenem, de még nem volt alkalmam sokat használni, de várom már a nyarat! Amúgy az akksija nem bír sokat, így ha nincs tartalék hozzá, akkor mindegy is, hogy mennyi videót tudsz bringatúrán készíteni, mert előbb lemerül, mint, hogy megtelne a memóriája...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindegyikotoknek!
2015. ápr. 14. 09:42
4/4 A kérdező kommentje:
Bár az elsőnek nem tudom mi köze az én kérdésemhez:D nem kamerát akkarok venni 20e és az se érdekel hogy ha esetleg kiröhögnek legalább lett egy jo percük ha már több nem is lesz :)
2015. ápr. 14. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!