Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Letezik e olyan termegfigyelo...

Letezik e olyan termegfigyelo kamera ameik elemekkel mukodik es sajat tarheje van pl micro sd?

Figyelt kérdés
szeretnem a kertemet bekamerazni es nemszeretnek kabeleket osze visza es egy ojan wifis felszerelesre aminek kulon kamerak vannak kulon tarolo egyseg ,arra nemszeretnek kolteni epp ezert valami egyszeru es olcso kellene
2014. szept. 18. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogod naponta töltögetni,kártyát cserélgetni?
2014. szept. 18. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem van olyan kamera szettem, amiben benne van az elemről is működő miniatűr kamera beépített antennával (2x2x2 cm méretű), plusz egy vevőegység, amit közvetlenül a tévédre tudsz rákötni. A kettő között vezetéknélküli kapcsolat van.

Vadi új, nem használt, komplett készlet. Nekem nem kell, ha neked kell, odaadom 8e forintért.

Írj privátot, ha érdekel.

2014. szept. 18. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
nemszeretnem cserelgetni hanem valami oszetettebre gondoltam ami pl 2 nap utan ha nemnezi meg semi automatikusan letorli magat es fojtatja a felvevest
2014. szept. 19. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!