Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A lenti adatok alapján az én...

A lenti adatok alapján az én gépemnek mik a következő adatai: CPU, RAM, VGA, HDD?

Figyelt kérdés

Nőből vagyok, nem értek hozzá. Játékokat szeretnék a gépemre, de nem tudom ezek alapján, hogy mi micsoda... itt egy link a gépem adataival /Toshiba satellite pro L300/

[link]

A következő adatokra lenne szükségem:

CPU hány magos és hány MHz?

RAM hány MB?

VGA SM ? DX ? / MB ?

HDD GB ?

A PC guru oldalon nézegetem a játékok gépigényét, a példa kedvéért itt van egy link, ezen adatok alapján kéne eldöntenem, hogy futna-e egy játék a gépen...

[link]

Elsősorban NEM az a kérdés, hogy ez a játék futna-e, hanem hogy az én gépemnek mik ezek a paraméterei!

Előre is köszi a segítséget!

2015. ápr. 5. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:

CPU:intel celeron (1 mag) 2GHz vagy intel pentium (2 mag) 1.73GHz (itt úgy van hogy melyiket lehet bele választani!)

Ram:1GB DDR 2

VGA:intel x3100 256MB

HDD:120GB 5200rpm (fordulatszám,minél nagyobb annál jobb!)

Nagyon gyenge a gép!Nem látok rá sok esélyt hogy sok játék futna-e rajta!

2015. ápr. 5. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Elfutna rajta, ha a 2GHz-es procid van. Ha a másik, nem.
2015. ápr. 5. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
256mb-os vga van benne!itt a videókártya és a ram a probléma!
2015. ápr. 5. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
egyébként a speccy nevű program ingyen és bérmentve leírja a géped adatait
2015. ápr. 5. 19:02
 5/6 anonim ***** válasza:

egyébként ez az oldal kb eldönti h tudod-e futtatni

[link]

2015. ápr. 5. 19:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A processzorom 2 GHz-s.

Pl. a GTA Vice City fut rajta, a IV már nagyon akadozik...

Valami lövöldözős játék is jó lenne, a Call of Duty tetszik, de szerintem nem bírná... meg valami csajosabb játék nincs? Mindenhol a top 50-ben zombis, öldöklős, autós, harcolós játékok vannak... Létezik más fajta is vagy csak ezek? :P

2015. ápr. 5. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!