A lenti adatok alapján az én gépemnek mik a következő adatai: CPU, RAM, VGA, HDD?
Nőből vagyok, nem értek hozzá. Játékokat szeretnék a gépemre, de nem tudom ezek alapján, hogy mi micsoda... itt egy link a gépem adataival /Toshiba satellite pro L300/
A következő adatokra lenne szükségem:
CPU hány magos és hány MHz?
RAM hány MB?
VGA SM ? DX ? / MB ?
HDD GB ?
A PC guru oldalon nézegetem a játékok gépigényét, a példa kedvéért itt van egy link, ezen adatok alapján kéne eldöntenem, hogy futna-e egy játék a gépen...
Elsősorban NEM az a kérdés, hogy ez a játék futna-e, hanem hogy az én gépemnek mik ezek a paraméterei!
Előre is köszi a segítséget!
CPU:intel celeron (1 mag) 2GHz vagy intel pentium (2 mag) 1.73GHz (itt úgy van hogy melyiket lehet bele választani!)
Ram:1GB DDR 2
VGA:intel x3100 256MB
HDD:120GB 5200rpm (fordulatszám,minél nagyobb annál jobb!)
Nagyon gyenge a gép!Nem látok rá sok esélyt hogy sok játék futna-e rajta!
egyébként ez az oldal kb eldönti h tudod-e futtatni
Köszi a válaszokat!
A processzorom 2 GHz-s.
Pl. a GTA Vice City fut rajta, a IV már nagyon akadozik...
Valami lövöldözős játék is jó lenne, a Call of Duty tetszik, de szerintem nem bírná... meg valami csajosabb játék nincs? Mindenhol a top 50-ben zombis, öldöklős, autós, harcolós játékok vannak... Létezik más fajta is vagy csak ezek? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!