Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » EXCEL kérdés lenne, ki tud...

Supra01 kérdése:

EXCEL kérdés lenne, ki tud segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meg lehet azt csinálni excelben, hogy pl. több egymás melletti cellában lévő szavakat kigyűjtsek egy képlettel, és azt egy cellában jelenítsem meg?

pl.

A1 cellában LISZT, A2 cellában CUKOR, A3 cellában TEJ és az A4 cellában LISZT, CUKOR, TEJ .

Tud ilyet szerintetek?

2015. ápr. 3. 18:42
 1/4 Tengor ***** válasza:
100%

Használhatod az összefűz függvényt: =ÖSSZEFŰZ(A1; ", "; B2; ", "; A3)

Vagy az összefűző operátort (nem tudom mi a hivatalos neve: =A1&", "&A2&", "&A3

2015. ápr. 3. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ha szóközt és vesszőt szeretnél közéjük rakni, akkor valami ilyesmi lesz a megoldás az A4 cellában:

ÖSSZEFŰZ (A1;", ";A2;", ";A3)

2015. ápr. 3. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 pontosítás: az ÖSSZEFŰZ és a nyitó zárójel elé természetesen nem kell szóköz, az egész elé meg egy = jel kell, mivel képletet írsz a cellába.
2015. ápr. 3. 18:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Na, ez nagyon szuper!!!!

Köszönöm szépen a gyors választ!!!!

Ezt szerettem volna!

Klassz, hogy ilyen sok mindent tud ez az Excel, és még ettől is szuperebb, hogy ti tudjátok, hogy mit tud, és segítetek nekem :D

Köszi még egyszer!!!!

2015. ápr. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!