Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik hangfalat válasszam...

Melyik hangfalat válasszam szerintetek?

Figyelt kérdés

A két kiszemelt a Genius SW-G 1250 illetve az SW-G 2000.

Örülnék már az 1250-nek is, de a 2000 jobban tetszik azzal a kék színnel főleg, hogy kék ledes világítás van a szobámban.

Itt most az a legfőbb kérdés, hogy az SW-G 2000 megér-e +5000-et az 1250-el szemben?

Leginkább zenét hallgatnék csak, és a basszus az amire rá szoktam nyomni nagyon (oda vagyok érte) és ezért is akarom cserélni a mostanit, mert ha olyan hallgatok akkor nem igazán küldi jól, no meg gondok vannak a kábel hosszal is a mostanimál, de ha jól számoltam, akkor a két hangfal mélynyomói van olyan széles és hosszú, hogy mond beférjen a monitorom alá, szóval arra gondoltam, hogy berakom velem szembe a mélynyomót, és rá a monitort (ez mennyire lenne egészséges?) a két szatelitet pedig az asztal két sarkára.

Igaz zene mellett lenne néha játék is, de fejhallgatóval tisztábban is jobban hallom a környezetet és a zajokat.

Olyan nem kérek, hogy ilyen árban felejtsem el meg egyéb ilyen, az 1250-es volt szerencsém kipróbálni, és nagyon szépen szól, itt már az a kérdés, hogy a 2000-es megéri-e a felárat.

A válaszokat előre is köszi!

2015. márc. 31. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Az 1250-ről mindig jókat olvastam. Szerintem nem éri meg a 2000, lehet hogy rosszabbul is szól. De ezt élőben kell meghallgatni...
2015. ápr. 1. 11:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Az 1250-ről egy rossz szót nem lehet elmondani, nekem most egy 18K-es (már nem tudom a márkát mert a hangfalon nincs feltüntetve a doboza meg valahol a doboz dobozában a dobozának a ..... van) hangfal van az asztalban, viszonylag jól is szól csak amit említettem, hogy nem mindig nyomja olyan jól ahogy én azt szeretném.

Haveromnál buliban teszteltem az 1250-est és még tök halkan is lehetett hallani a magas illetve a mély hangot és ő 10K-ért vette pár éve az 1250-et.

Jut eszembe, ha le is írnám, hogy mennyiért tudnám beszerezni akkor talán egyszerűbb lenne eldönteni......

Mind a kettőt helyben tudnám venni számtech boltba, az 1250-et 14,990-ért a 2000-et pedig 23,790-ért (noha tegnap még 19,990 volt az ára dafuq).

Így mondjuk hogy most már ekkorára nőtt az árkülönbség inkább maradnék az 1250-nél, de ahogy ismerem magam, simán alkudni fogok belőle.

2015. ápr. 1. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!