Aktív hangfalat szeretnék venni, otthoni, udvari hallgatásra, melyiket válasszam? Link lejjebb!
Szomszédok örülni fognak, hogy az udvaron üvölteted a fоs zenédet...
Gratulálok, ez a legjobb módszer arra, hogy összerúgd a port a szomszédaiddal.
Én egyikért sem adnék pénzt.
Minőségtelen szarok
"Minőségtelen" LOL, ilyen szó létezik? :)
Amúgy valóban aránylag az alja minőség. Ha e kettő van, akkor már inkább a SAL. A SAL érzéketlen, de annyira nem szól embertelenül rosszul. A Skytec az szemét. Egyik sem profi hangtechnika, az sem minőségben, sem árban nem itt kezdődik, de neked nem is kell profi hangosítás, semmi szükség lakásban olyan hatásfokra és hangerőre, amit egy valóban profi hangosítás tudna...
Én a helyedben meggondolnám egy hi-fi erősítő és egy pár hi-fi hangsugárzó vételét, használtan mondjuk. és akkor hangminőségben is emberi lesz a dolog.
(Haveromnál pl egy Monitor audio br1-es kis doboz szólt az udvaron egy kis erősítőről és bőven elég volt nekünk.)
Továbbá alaposan meggondolnám, hogy mikor és milyen hangerővel hallgatom a zenét. Értelmesen meg lehet találni azt a megoldást, ami mindenkinek jó.
Jól sejtitek a SAL kapcsán, alapvetően érzéketlen hangszórók vannak benne, 88 talán 91 dB-s hangszórók lehetnek, kb mint egy hi-fi hangdoboz. Ennek van előnye is, mert valamivel mélyebbre megy és talán kevésbé száraz a hangja.
Magam hallottam már SAL kommersz (érzéketlen) passzív ládát, nem hajtották nagyon meg és nem mondanám, hogy rosszul szólt.
Azt azért hangsúlyoznám, hogy a SAL-nak is bőven alternatívája egy komolyabb Hi-Fi cucc (minőségi erősítő+ hangdobozok), sőt én inkább hi-fi-t vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!