Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Aktív hangfalat szeretnék...

Aktív hangfalat szeretnék venni, otthoni, udvari hallgatásra, melyiket válasszam? Link lejjebb!

Figyelt kérdés

[link]

természetesen a passzívot is megvenném hozzá.

vagy:

[link]

#Aktív hangrendszerek #pa cuccok
2015. márc. 28. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Szomszédok örülni fognak, hogy az udvaron üvölteted a fоs zenédet...

Gratulálok, ez a legjobb módszer arra, hogy összerúgd a port a szomszédaiddal.

2015. márc. 28. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Én egyikért sem adnék pénzt.

Minőségtelen szarok

2015. márc. 30. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:

"Minőségtelen" LOL, ilyen szó létezik? :)

Amúgy valóban aránylag az alja minőség. Ha e kettő van, akkor már inkább a SAL. A SAL érzéketlen, de annyira nem szól embertelenül rosszul. A Skytec az szemét. Egyik sem profi hangtechnika, az sem minőségben, sem árban nem itt kezdődik, de neked nem is kell profi hangosítás, semmi szükség lakásban olyan hatásfokra és hangerőre, amit egy valóban profi hangosítás tudna...

Én a helyedben meggondolnám egy hi-fi erősítő és egy pár hi-fi hangsugárzó vételét, használtan mondjuk. és akkor hangminőségben is emberi lesz a dolog.

(Haveromnál pl egy Monitor audio br1-es kis doboz szólt az udvaron egy kis erősítőről és bőven elég volt nekünk.)

Továbbá alaposan meggondolnám, hogy mikor és milyen hangerővel hallgatom a zenét. Értelmesen meg lehet találni azt a megoldást, ami mindenkinek jó.

2015. márc. 30. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a somogyit venném,tegnap nézegettem a media marktban,csak nem tudtam kipróbálni.A hibája valószínű az,hogy nem túl érzékenyek a mélyhangszórók,de mint mondtam még nem hallottam szólni.Az viszont feltűnt,hogy 2x0,75mm2-es hangfalkábelekkel szerelték(ha jól láttam) ,ezt érdemes nagyobb átmérőjűre kicserélni(minimum 2x1,5mm2-esre),és a doboz belsejében is,ehhez kell egy forrasztópáka meg némi forrasztóón,kombninált fogó,kés, de megéri .Viszont nézz körül,hogy hol a legolcsóbb,mert webáruházanként változó.
2015. márc. 31. 06:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Jól sejtitek a SAL kapcsán, alapvetően érzéketlen hangszórók vannak benne, 88 talán 91 dB-s hangszórók lehetnek, kb mint egy hi-fi hangdoboz. Ennek van előnye is, mert valamivel mélyebbre megy és talán kevésbé száraz a hangja.

Magam hallottam már SAL kommersz (érzéketlen) passzív ládát, nem hajtották nagyon meg és nem mondanám, hogy rosszul szólt.

Azt azért hangsúlyoznám, hogy a SAL-nak is bőven alternatívája egy komolyabb Hi-Fi cucc (minőségi erősítő+ hangdobozok), sőt én inkább hi-fi-t vennék.

2015. márc. 31. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
"Azt azért hangsúlyoznám, hogy a SAL-nak is bőven alternatívája egy komolyabb Hi-Fi cucc (minőségi erősítő+ hangdobozok), sőt én inkább hi-fi-t vennék." Charlie nekem olcsó pa cuccom van egy nagyon jó végfokkal felturbózva egyik sem hifi nem akarok most márkákat írni, de aki pa hangzást akar az ne vegyen hifit én azt mondom.
2015. ápr. 2. 18:40
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,maradok a sal cuccoknál.Kerti partihoz kellene egy kicsivel több hangerő,meg mély.Köszi.
2015. ápr. 2. 19:55
 8/8 Huszti Tibor ***** válasza:
A sal nem annyira rossz választás, a kisebbiket használtuk /1x25-ös mély és magas /kinti partihoz természetesen párban , elegendő volt és nem szólt annyira rosszul. A passzív párjával együtt elfogadhatóan fog szólni elegendő hangerővel.
2015. aug. 23. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!