Mozgó, villogó négyzetek a képernyőn. Mitől?
Az a problémám, hogy bizonyos programok illetve szinte minden játék indításakor mozgó, villogó négyzetek jelennek meg a képernyőn.
A probléma azután jelentkezett, hogy újraraktam a rendszert (win 7), és frissítettem a videó kártya driverét. Először az egész képernyő teli volt fekete négyzetekkel, de végül sikerült kigoogle-zni, hogy ez hogy szüntethető meg, (rendszer tulajdonságai-speciális fül-teljesítmény-beállítások-asztal összeállítás letiltása) de bizonyos programok és szinte minden játék megnyitásakor ugyanúgy ott vannak. Próbáltam már többször leszedni, újrarakni a drivert, de nem segített, próbáltam már másik monitorkábelt is… kiolvastam szinte az egész googlet, de semmi sem jött be. A kérdésem főleg az lenne, hogy ha a rendszer újratelepítés nem oldja meg a dolgot, akkor tuti hardver probléma, ugye?
De esetleg ha valakinek lenne még valami ötlete, hogy mégis hogy lehetne ezt megoldani újrarakás nélkül, az is jó lenne. :)
Előre is köszi!
Ha kicseréled a VGA-t, akkor meg is oldod a problémát és nem is kell újra rakni semmit.
Hardveres hiba lesz, hogy mi azt nehéz megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!