Igen igen kérdése:
Két Windowsom van, hogyan tudom az egyiket letörölni, és csak a másikat használni?
Figyelt kérdés
Windows 8-raleszedtem egy ncore-os AVG-t, miután újra akartam indítani ezt nem hagyta, kék halál folyamatosan ( szinte tuti hogy az AVG miatt). Van egy Win7es CD-m otthon, azt feltettem rá, de emelett még a W8 is fenn van. Elvileg kitöröltem az AVG-t és működnie kéne már a 8-nak, de nem értek hozzá. Hogyan tudom letörölni a W7-et és a 8-at használni? Valamint amikor Bootolni akarok nemtudok a nyilakkal le fel mozogni, egyszerűen nem működik a billentyűzetem... Mi lehet a probléma?2015. márc. 27. 12:58
1/1 anonim válasza:
Ha nem érzékeli boot-nál a billetyűzeted akkor használj ps2-es bill.-t az usb-s később érzékelődik, egyes alaplapoknál.
ha nem tudnád melyik fajta a ps2-es itt egy kép róla.
a rendszerrel kapcsolatban pedig:
Sajátgép(jobb katt)-->tuladjonságok-->speciális-->(indítás és helyreállítás)Beállítások és itt válaszd ki az alapértelmezett operációs rendszered majd katt az ok ra és restart.
Vagy rakd újra a kívánt rendszerrel és formázd meg teljesen a meghajtót, telepítés előtt.
remélem segítettem. Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!