Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Skyrim-ot hol kell letörölni...

A Skyrim-ot hol kell letörölni, a vézérlőpultban, a programok listájában nincs, a játékot, ahova telepitettem ott nincs ilyen "Uninstall". Akkor most mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 7. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Fogod és törlöd a mmappát
2015. febr. 7. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:
De van egy olyan dolog, hogy a játék egy bizonyos helyet lefoglal a helyi lemezen. Ha uninstalálom, az a hely felszabadul, de ha csak simán kitörlöm, a fájlok kitörlődnek, a hely meg nem szabadul fel. Már jártam így...
2015. febr. 7. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha steames, akkor a steamben az ikonján jobbklikk->Helyi tartalom törlése.

Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Programok és szolgáltatások -nál nem simán Skyrim, hanem

"The Elder Scrolls V: Skyrim" - ként szerepel.

Bocs, ha ez neked nyilvánvaló, de gondoltam nem árt megkérdezni.

Elvileg ha nincs a vezérlőpultban, akkor helyet sem foglal, bár ki tudja a win sok furcsaságot produkált mindig is.

2015. febr. 7. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Sem The elder scrolls, sem Skyrim sincs a vezérlőpultban. Amugy windows7. Köszi a válaszokat, lesz ami lesz én csak úgy simán letörlöm :D
2015. febr. 7. 17:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha eredeti akkor a Steam-men belül töröld.

Ha meg valami Repack akkor lehet hoy azért nincs a vezérlőpulban mert nem is adott hozzá bejegyzést

Éppen azért mondtam hogy szimplán töröld a játék könyvtárát majd ürítsd ki a lomtárat és máris fölszabadul a hely :D

2015. febr. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!