Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Egy elég jó számítógépről lenne szó.Egyik nap még nagy boldogan kikapcsoltam(akkor még semmi baja sem volt),most meg ahogy hazaértem,bekapcsolom a gépet,elindítok valamit és elkezdett szaggatni erőteljesen.Utána megnéztem mást is és minden szaggatott(játékokon teszteltem),semmi hibaüzenet sem fogadott fogalmam sincs mi lehet a gond,fél percenként megszakad az internet kapcsolat is.Ha valaki tudna nekem segíteni aztnagyon megköszönném!2015. márc. 25. 14:52
11/18 A kérdező kommentje:
A tápom adatait hol nézhetem meg?Annyit tudok róla hogy 400 Watt-os.Dobozt nm kaptam hozzá.
2015. márc. 25. 15:13
12/18 A kérdező kommentje:
a HD sentinel mindent kiválónak vél.20 napja van meg a számítógép pontosan.A hőmérséklete is átlagos(35 c°)
2015. márc. 25. 15:19
13/18 A kérdező kommentje:
A processzor már rendben van,az internet is úgy látszik helyre jött.A RAmot zabálja valami,megvárom míg végez az AVG 2015 az újabb vizsgálattal,eddig 1 fenyegetést talált.
2015. márc. 25. 15:22
14/18 A kérdező kommentje:
A vírusirtó végzett,el is távolította a fenyegetést,most nyomok es gép restartot és meglátjuk hogy milyen lesz a gép.A ramot nem értem még hogy mi zabálja,nm ír semmit a feladat kezelő.
2015. márc. 25. 15:34
15/18 anonim válasza:
Inkább töltsd le a Win7-et írd ki, és rakd fel.. vagy bootold pendrive-ra és rakd fel... jobban jársz.
16/18 anonim válasza:
rakd újra* nem rakd fel.. bocs elírtam. :D
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket de megoldottam!Le kellett törölnöm a vírusírtót + újra raktam a torrentet.Furcsa de ez megoldotta :)
2015. márc. 25. 20:21
18/18 Tengor válasza:
Vírus kergető nélkül nem sokáig fogja húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!