Mi lehet a baja a gépemnek? Az adatokat meg tudom menteni?
Sziasztok! 2-3 napja figyeltem fel rá, hogy szokatlanul lelassult a gépem. Nem csak az internet, hanem úgy minden. Azt tudni kell hozzá, hogy kb 1 hete töltöttem le a firefoxot a gépre, mert meguntam, hogy a chrome-ban állandóan felvillantak a reklámok. Eleinte a firefox nagyon jól működött, nem jött egy darab reklám sem. Aztán elkezdett lelassulni, jöttek a reklámok is... úgy gondoltam letöltök egy vírusírtót( mert, amikor arra gondoltam, hogy lefuttatok egy átvizsgálást, egyszerűen nem találtam a gépen a víruírtót sehol sem. gondoltam akkor letöltöm az Avast-ot). Letöltöttem, feltelepítettem, aztán, amikor kiírta, hogy kész, onnantól kezdve megállt az élet. Egy idő múlva kikapcsolt a gépem. Azóta, ha benyomom az indítógombot:
-vagy eljutok odáig, hogy beírom a jelszavamat és csak kiírja, hogy Üdvözöljük! és semmi (fél napon keresztül sem)
-vagy nem írom be a jelszót, hanem hagyom állni és akkor 3-4óra elteltével kiírta, hogy indítsam újra a gépet, vagy hibaelhárítást végezzek a gépen. Igazából úgy tudom, hogy még van garancia a gépre, de félek, hogy mi lesz az adatok sorsa. Igazából csak egy mappában lévő cuccok kellenek, a többi pótolható. Van erre valami itthoni mód(van még egy másik laptop a családban)? Ha le tudom menteni valahogy azt a mappát, utána kattintsak a hibaelhárítóra? Légyszi segítsetek, muszáj lenne tanulnom! Előre is köszi a válaszokat!
Windows 8.1
Laptop Toshiba Satellite C855-1N9,
Intel Core i5-3210M Ivy Bridge,
640GB HDD,
4GB DDR3,
Intel HD Graphics 4000 (Alb)
(ezeket úgy másoltam ki internetről)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!