Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért történik ilyen az "okos...

Miért történik ilyen az "okos telóval?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új okos telefont, gyors, tud sokmindent, és egyszerüen olyan kiábránditó dolgot csinál, hogy van amikor hiv valaki, ki se csörög nekem, nem is jelez semmit, a hivó félnek meg olyan mintha kilennék kapcsolva. pedig van térerő is. S ha újrainditom a telefont, belép, akkor jön olyan sms a szolgáltató által, hogy 3 nem fogadott hivás volt dátummal idővel. Miez ? mégis, miért csinál ilyet ?
2015. márc. 23. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem mondtad, hogy milyen telefon. Ez lehet szolgáltatói hiba is, telefonbeállítással is lehet probléma, valamint arra is visszavezethető, hogy valami olcsó kínai gagyi.
2015. márc. 23. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:
sony xperia E3. alig 3 hete vettem, újonnan, most hogy eltelt egy kis idő ezt is tudom hogy van ilyen vele, igy annyira nem megbizható, rossz h tudod hogy bármikor hivhat valaki valami fontos ügybe de nemtudsz róla.. arról ne is beszélve hogy volt ilyen hogy a főnököm hivni akart, abból se kaptam semmit. párórával rá felhivtam, s utánna jött sms hogy 3 nem fogadott hivás :S De nemértem akkor is. egy ilyen Készülék, amit telefonálásra gyártanak meg igy meg úgy fényeznek, hogy hibázhat ilyet ?? nem fér a fejembe. azelött volt egy samsung galaxy gio telefonom, 4 évig hordtam a zsebembe, leesett már párszor, semmi baja, minden hivást rendesen láttam. De állitólag ugyanez a hiba van egy családtagomnál is, van egy LG nagy kijelzős telefonja, aztmondta nálla is ugyanez van, és ilyenkor újra be kell kapcsolni.
2015. márc. 23. 23:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor már nem az első okostelefonod, tehát a korábbinál nem voltak ilyen problémáid. Ez viszonylag jó jel, mert akkor legalább nem kell szolgáltatóval szenvedni, és elég makacsak tudnak lenni, mindig az ügyfél a hülye.

Próbáld meg frissíteni, ha nincs új frissítés, akkor gyári beállításokra visszaállítani (factory default). Ha ez sem oldja meg, akkor minden buherálás meg ilyesmi nélkül inkább vidd vissza garanciába. Ez természetesen nem normális, valami hiba van a rendszerrel. Valószínűleg legrosszabb esetben egy komplett újratelepítés helyrehozná, de mivel új telefonról van szó, nem kellene házilag mókolni vele.

2015. márc. 24. 00:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. köszönöm a tippet! megnézem majd
2015. márc. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!