Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek Megéri Felrakni...

Szerintetek Megéri Felrakni Erre a Gépre a Win 8.1-et?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni hogy: van egy irodai gépem; Intel Celeron 2,79 Gigahertz , 30 GB HDD , 2GB RAM, Kérdés: Erre megéri e felrakni a Windows 8.1-et.

(Jelenleg Windows 7 van rajta)

Előre is Köszönöm!

2015. márc. 23. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Fel se fér rá...
2015. márc. 23. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendszerkövetelmények:

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster with support for PAE, NX, and SSE2 (more info)

•RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)

•Hard disk space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)

•Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM driver

2015. márc. 23. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Én azon is csodálkozom hogy a Win 7 fut rajta

Már eleve a Win 7-nek kell kb 20-30 GB a frissítésekkel együtt,vagy neked ki vannak kapcsolva a frissítések esetleg nem tárolsz más adatokat a Win 7-en kívül? :D

2015. márc. 24. 00:13
 4/6 A kérdező kommentje:
A frissítések ki vannak kapcsolva,és van egy 60GB-os külső HDD-m,azon tàrolom az adataim.
2015. márc. 24. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja így már értem

Őszintén szólva szerintem hülyeség felrakni a 8.1-et.Már az is nagy szám ha a Win 7 normálisan fut a gépeden és gondolom a Win 8.1-nek nagyobb a gépigénye.Szerintem nem éri meg felrakni a 8.1-et meg különben is nem olyan rossz operációs rendszer a Win 7 sem.Irodai gépre jó az is

2015. márc. 24. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem megéri.
2015. ápr. 12. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!