Rust telepítés?
Figyelt kérdés
Hy,azt akarnám megtudni hogy mikor ugye megvesszük a rustot a steamen,s mikor elindítom a telepítést akkor azt írja ki hogy Play Old Version és Rust indítása.Először mikor rá katintottam hogy Rust indítása mert ugye az szimpatikusabb volt nekem,de mikorjátszottam észre vettem hogy csak 1 map van :(,szóval lehet hogy a Play old version azt kellene telepítsem,vagy miért csak 1 pályát ad be a rustnál??? Help!!! pls!#pálya #telepítés #gond #Steam #sivatagos pálya #Play old version #Rust indítása #Csak sivatagos pályát ad be
2015. márc. 23. 18:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!