Felfüggesztet az Ask. Fm! SOS!?
Figyelt kérdés
Felfüggesztett az Ask.fm!Ez meddig tart?Mikor hasznalhatom újra?2015. márc. 20. 19:43
1/6 anonim válasza:
nyilvan nekunk kuldtek ertesitest a felfuggesztesrol emailben es nem neked...
2/6 anonim válasza:
Valószínű irányelveket sértettél. Ha nem a lájkolást hanem az egészet függesztette fel akkor nincs esély. Legtöbbször azért tiltja le az embereket mert 13 éven aluli, vagy olyan 18+-os képeket/gifeket tesz ki.
3/6 A kérdező kommentje:
12 vagyok de nem raktam 18+ kepeket meg semmi sertot akkor mar nincs eselyem hogy ujra bele tudjak lepni!? az 1. Valaszadonak szol a kovi mondat!!Na nem kuldtek semmi emailt es ha ilyen bunko vagy nem kell olvasni meg valaszolni!!!Lehet el menni innen! A 2. valaszadonak meg koszi
2015. márc. 20. 20:23
4/6 anonim válasza:
"12 vagyok" megválaszoltad...
vagy
a helyesírássírásód miat lehett
5/6 anonim válasza:
Nincs semmi esély hogy azt az ask-ot használd. Csinálj újat, vagy mvrj még 13 leszel, akkor nem törölnek.
6/6 A kérdező kommentje:
Most csinaltam ujat de nem tudok a facebookhoz kapcsolodni hogy ismerosoket adjak hozza mert a masikhjoz van kapcsolva ami fel van függesztve mit csinaljak hogy onnan le kapcsolodjon a regirol???
2015. márc. 21. 11:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!