Win 8.1-re nem szükséges semmi drivert felrakni?
Mert amint látom,legalábbis én gépemen,mindent felismer magától,kivéve videokártya drivert illetve lan.
Illetve felszoktam rakni a Realtek HD Audio Driver-t,amiből eddig soha probléma nem volt...
De most utólag Realtek HD Audio Driver ismét felraktam és újraindítás közbe mielőtt betöltőt volna a rendszer lett egy szép kék halál...
A másik: Van nekem egy olyan,hogy VIA USB 3.0 Driver,amit múltkor felraktam 8.1re,és ettől is már akkor kék halál jött telepítése közbe.
Ennyire instabil ez a 8.1? Mert hallottam én már,hogy kinek mennyi baja van vele e....
Win7-en minden driver oké,minden jól megy,nincs probléma.
Ezeket a driverpack programokat el kell felejteni. Fellépsz az AMD/Intel oldalára és mindkettőnek van saját szoftvere ami leellenőrzi, hogy van-e újabb chipset driver. Hangkártya/LAN nevét pedig megnézed, rákeresel és a hivatalos oldalról leszeded a drivereket.
Egyébként a 8.1 egyáltalán nem instabil, valamit nagyon elcsesztél, valószínűleg össze-vissza telepítettél. Én 10 éves gépre tettem rá és semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!