Mi szükséges ahhoz, hogy 3 monitoron tudjak játszani? (bővebben lent)
Videokártya: Asus r7 260x
Úgy tudom támogatja az AMD Eyefinity-t.
jelenleg egy lg 22" monitorom van amelyik vga-dvi-i adapteren keresztül csatlakozik a a videokártya DVI-I csatlakozójába. Ha veszek még 2db 22"-es monitort, hogyan tudom megoldani, hogy 3 monitor egyszerre működjön? Külön külön kell őket csatlakoztatni más más csatlakozóhoz a vga-n? Tehát egyiket dvi-i-be másikat dvi-d-be harmadikat meg DisplayPort-ba, vagy van erre külön adapter amely egyesíti őket? Illetve a játékok terén kevesebb fps-t eredményez ha 3 monitor-t használok?
Én HD7790-el futtatok eyefinity-t probléma nélkül. A vezetékelés mondjuk elég kacifántos:
1. DVI-I -> VGA
2. HDMI -> DVI-D
3. DP -> VGA aktív átalakítóval
De igazából mindegy hogy oldod meg, az a lényeg, hogy az egyik displayporton legyen és a különböző fajta DVI csatlakozókat ne keverd össze. (pl DVI-D-re ne akarj passzív VGA átalakítót tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!