Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri Windows 8.1-re váltani?

Megéri Windows 8.1-re váltani?

Figyelt kérdés
Jo,rossz tapasztalatok? Hibak? Milyen a 8.1 ?
2015. márc. 17. 00:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, aki szereti, és van, aki gyűlöli. Próbáld ki, és kiderül, hogy te melyik táborba tartozol majd.
2015. márc. 17. 00:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Hali! A windows 8.1 sokkal gyorsabb a windows 7-nél. A metro app-ok idegesítőek és hasznosak is lehetnek egyaránt, azért jó pár 3D telefonról ismert ingyenes játékot és hasznos alkalmazást találhatsz a piactéren. A windows 10 még a windows 8.1-re is köröket ver sebességben és tudásban, és a startmenü-metro is hibrid is visszatér. Most is Win10 alól írok. Azért a Windows 10 technical preview-nek vannak még kisebb hibái, pl. a Store (piactér) nem működik, és magyar nyelv sincs még, de a működése már rendben van, stabil.
2015. márc. 17. 02:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak a vén dinoszauruszok köpködik a csempés felületet (amit ki is lehet kapcsolni), meg sírják vissza a Start menüt (amit vissza lehet állítani), egyébként mindenben jobb a 8.1, mint az elődei. A Win 10 még ennél is jobb lesz.

Egy pár ezrest megspórolhatsz, ha megveszed a 8.1-et, mert ingyenesen frissíthetsz 10-re, és az a megjelenésekor biztos drágább lesz.

2015. márc. 17. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:
09:39: Hallottál már az ún. kognitív disszonanciáról?
2015. márc. 17. 09:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Én annyira hozzászoktam már, hogy semmiért nem térnék vissza a win7 re.

Csakis jók a tapasztalataim róla.

2015. márc. 17. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Nos felettem.Engem a csempe nem zavar,mivel ott úgysem igen járok/járnék..

Észrevételem,hogy bekapcsoláskor ahogy betölt rendesen a rendszer a lemezt 100%on tekeri egy darabig(feladatkezelőbe látom). Utána néztem,kikapcsoltam szolgáltatásokba két dolgot amit másoknak is javasoltak,így már nem csinálja nekem se.

Más bajt még nem tapasztaltam,annyit esetleg igen,hogy eseménynaplóba van pár piros hiba jelzés,ami eddig ugyan nem zavart semmibe,de furcsa kicsit,mert 7-esbe nem volt semmi,itt meg már feltelepülés után közvetlenül is került bele 1-2 dolog. Mindegy,mert lehet nincs jelentősége.

Egyenlőre marad.Külsőre jobban bejön,mint a csili vili 7-nél bár ez a legkevesebb.

Meglátjuk,hogy válik be.

2015. márc. 17. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!