Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Plants vs Zombies Garden...

Dominik58 kérdése:

Plants vs Zombies Garden Warfare android?

Figyelt kérdés
Van már vagy lesz? Ha lesz akkor pedig mikor?

2015. márc. 16. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Láttad te már ezt a játékot??? Hogy tudná ezt futtatni egy telefon...Ráadásul 10 GB körül van hova raknád fel? SD kártyára nem lehet telepíteni google play-ből....
2015. ápr. 18. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Már, hogyne tudná futtatni a telefon. Nézz már szét, hogy milyen 3D-s játékok vannak telefonra meg tabletre!!! Ráadásul nem csak 4-8 gigás telefonok vannak, hanem van 32-128GB-os is.

Azt meg honnét szedted, hogy SD-re nem lehet telepíteni a play-ről? Te sem nagyon értesz ehhez, inkább maradj csendben!!

2015. ápr. 18. 18:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi vaaaaan?? Mit nem lehet SD-re telepíteni??? Inkább bújjj el az ágy alá mert olyan sötét vagy, hogy ott jól érzed majd magad. Már 4.3-tól is volt SD kártyára telepítési lehetőség te szerencsementes.

Multi, bakker. Hallottál már internetes multi játékról??? Bazki te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod???

2015. ápr. 19. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen mert ahhoz hogy multizz egy játékon köztudottan semmilyen erőforrás nem kell csak az internet.....
2015. ápr. 20. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Tele van a google play multis játékokkal te nagyon okos. De gondolom, hogy a PopCap is meg tudja oldani, hogyha másnak sikerült. Annyira fogalmatlan vagy az informatikához, hogy az már fáj, rettenetesen.
2015. ápr. 20. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól van akkor ha ez ennyire egyszerű szerinted te gyökér vajon miért jelentették ki hogy NEM LESZ? IQ fighter-kém....És mellékesen, hogy oldanád meg az irányítást egy 5 inch-es kijelzőn? Mozgás+3 képesség +interakció+újratöltés....Ráadásul tény hogy a multis játékokat meg lehet oldani (nem is mondtam hogy nem) de nem egyszerű és ez a játék több szempontból is problémába ütközne....
2015. ápr. 20. 22:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem 5" a max te nagyeszű, van 10"-os tab is.

Ráadásul eléggé komplex játékok is vannak mobilokra. Bármit meg lehet oldani, hogyha akarják.

Half Life is van, aminél szintén elég sok gombot kell használni PC-n is.

De azért mert te sík vagy hozzá még nem jelenti azt, hogy más sem ért hozzá.

2015. ápr. 21. 12:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Eddig mobilról volt szó nem tabletról, ezért írtam 5 inch-et...és még én vagyok a hülye....
2015. ápr. 21. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Hát igen te vagy!

Hol van a kérdésben, hogy mobiltelefon??? Én nem látom csak azt, hogy android.

Szövegértés meg el kéne olvasni is a kérdést és értelmezni is, ugye??!!

2015. ápr. 21. 18:26
 10/10 anonim válasza:

Csak olyan funkció van tabletre, hogy agyakat gyűjthetsz egy felülnézeti térképről és ha eleget szedsz, akkor támogatást küldhetsz a csapatodnak. De ez a mód csak Xbox one-on érhető el. A lenti linken erről is beszélnek.

Nézd végig: https://www.youtube.com/watch?v=LsKZx-ht75Y

2015. máj. 30. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!