Plants vs. Zombies Garden Warfare milyen pc-n?
sokan játszanak vele? kb mennyi idő meccset találni?
egy kezdőnek is van esélye benne, vagy egyből leöl az aki már régebb óta játszik vele, vagy plusz dolgokat vett?
steamen nincs fent, akkor honnan érdemes beszerezni?
(csak digitálisan)
meg úgy egyáltalán minden vélemény érdekel róla.
ez lenne az első játék amit megveszek.
Véleményt nem tudok én még nem játszottam vele de állitólag jó. Egyébként Originrol tudod beszerezni digitálisan :). [link]
Remélem segitettem :)
Sokan, bár ez relatív. Én eddig mindig azonnal találtam meccset ha a legnépszerűbb játékformát választottam. Viszont a többinél előfordul hogy épp senki sem játszik vele.
A kezdőknek is van esélye mivel itt nem adnak olyan hatalmas pluszt a fejlesztések. Minden karakterhez három fejlesztés tartozik csak. Viszont rengeteg féle karakter van a nyolc alapon kívül amik többnyire erősebbek mint az alap karakterek.
De a fejlesztők gondoltak erre és van olyan játékmód ahol csak alapkarakterekkel lehet játszani.
Originen vagy boltban tudod megvenni. Én karácsonkor vettem meg originen. Akkor 2500Ft-ra volt leárazva.
A véleményem az hogy nagyon jó játék. Először tartottam tőle. Azt hittem hogy valami rókabőr lesz ami az előző játékok (főleg az első rész) sikereit akarja meglovagolni, de nem. Nagyon gondos munka. Látszik hogy mindent beleadtak a fejlesztők. A pályák és a játékmódok nagyon hangulatosak és buggal se nagyon találkoztam.
Szerintem a legtöbb agyonsztárolt FPS-t kenterbeveri. Erről jut eszembe hogy ez TPS amit én sosem kedveltem, de itt teljesen jól elvagyok vele.
Egyetlen komolyabb hibaként csak azt tudom felróni hogy elég gyakran laggol. De ez szerintem csupán attól függ hogy épp milyen szerverre csatlakozol.
Én öcsémnek megvettem Originen hasonló 3000 körüli áron. Ez a játék ennyiért nem volt rossz vétel, de a játék baromi frusztráló.
A csapatok nem kiegyenlítettek, OP kasztok, állandóan zúgó búgó mikrofonok, instabil a játék, laggok és amúgy is egy igénytelen konzol port.
#3:
Szerintem eléggé kiegyenlítettek az oldalak. De ezt ugye nagyon nehéz megállapítani mivel egy karakter használhatósága erősen függ az azt irányító egyén képességeitől.
Szerintem nincsenek kifejezetten OP kasztok. Mindegyik nagyon jól használható. Az alkasztoknál van olyan ami erősebb mint a többi, saját kasztú társa, de ugye senkinek nincs megtiltva a használatuk. Ha meg valakit nagyon zavar a dolog akkor olyan játékmódot választ ahol csak az alapkasztokkal lehet lenni.
A gyakori lagg valóban idegesítő. A búgó mikrofonok viszont engem nem zavarnak mivel én lenémítom őket. Nem hiányzik a sok pofázó gyerek.
Igénytelennek sem mondanám. Szerintem egész minőségi lett.
Én mindegyik kaszttal jól elboldogulok. Szerintem nincs olyan köztük ami használhatatlan vagy akár csak jelentősen rosszabb lenne mint a többi.
"Szerintem nincsenek kifejezetten OP kasztok" Mármint pl.: Super Commando? Mert az az.
A mikrofon meg töltés közben idegesítő amikor hallom hogy Hitler nyelven beszél.
A játék portolása igénytelen, nem a játék. Annak csak a kivitelezése szar. Sok a lagg és sokszor nem töltenek be az objektek/karakterek.
#5:
A Super Commando szerintem nem OP. A Camo Ranger is van olyan jó, de szinte az összes többi is megüti azt a szintet. Persze helyzetfüggő hogy melyik milyen helyzetben jobb. Van amelyik közelre jó, van amelyik középtávra és persze olyan is ami messzire.
Én kb egyetlen kasztot találtam igazán rossznak. A Camo Cactust. Túl lassan zoomol és lő. A nagyítása is túl nagy. Csak messziről használható. Már középtávon is szinte használhatatlan.
Igen, töltés közben előfordul hogy némítva is pofáznak. De max csak egy pár másodpercig.
Ez valóban kicsit idegesítő, de azért nem akkora probléma.
"Sok a lagg és sokszor nem töltenek be az objektek/karakterek."
Nekem az objektek mindig betöltenek. A karakterek valóban nem mindig, de olyan is csak nagyon ritkán fordul elő és csakis akkor amikor laggol a játék. Szóval biztos van valami köze hozzá.
A lagg egyébként nem biztos hogy a rossz portolás eredménye. Én pl valószínűbbnek tartom hogy csak amiatt van mert messze van a szerver. Ezért szoktam kilépni és újracsatlakozni, hogy átrakjon egy másikra. Gyakran be is válik.
Viszont az valóban hatalmas hiányosság szerintem, hogy nem lehet választani a szerverek közül. Régen alap volt minden játékban hogy te választhattad ki hogy hová lépsz be. Ugye a pinget ki szokták jelezni a szervereknél és egyértelmű hogy nem lépek be olyan szerverre ahol 250-es pingem van. Itt viszont nincs ilyen. Simán bevág valami világ túlfelén lévő szerverre ahonnét mankóval vánszorognak az adatok a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!