Mi lehet a gond? Magyarázat lent.
Figyelt kérdés
A gép bekapcsolása után normál módban nem hozza ki az üdvözlő képernyőt csak a kurzort meg sötét hátteret és úgy van addig amíg újra nem indítom, délután normál módban még beindult, de elég lassú volt, kikapcsoltam mert el kellett mennem külön órára, majd miután hazaértem ez fogadott.
Mi lehet a probléma? Hogy tudnám orvosolni?
2015. márc. 16. 16:37
1/2 TheMatthew06 válasza:
Valószìnű, hogy az egyik, a rendszerrel induló fájl megsérült. Én ebben az esetben ha valahogy bejutok a felhasználói fiókomba csinálnék egy Rendszer-visszaállítást, de ha ez nem lehetséges, az Operációs rendszer újratelepìtését ajánlom.
2/2 A kérdező kommentje:
Az újratelepítés ma meg volt, de az egyik partícióm amin a letöltések meg ilyesmik voltak használhatatlanná vált. A gép még formázni sem tudja azt a partíciót, és még meg sem tudom nyitni.
2015. márc. 17. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!