Nem játssza le a gép a CD-t, DVD-t. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Kifejtve, az lenne a probléma, hogy beteszem a DVD-t a gépbe és egyszerűen nem is érzékeli, hogy benne van. De nagy ritkán ha fel is ismeri hogy valami van benne, akkor pedig üres DVD-ként észleli, mintha nem lenne rajta semmi, pedig van. Régebben működött de egy ideje már nem szuperál. Tudja alaki hogy mi lehet a gond? Csak egy egyszerű tisztítás kellene neki, agy nagyobb lehet a gond? A válaszolóknak előre is köszönöm!2015. márc. 15. 18:01
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy tönkrement a meghajtó, vagy nagyon karcosak/piszkosak a lemezek.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is meghajtóra gyanakszok, most hogy mondod. Csak nem lehet az összes lemez karcos és piszkos. :) Köszi a választ
2015. márc. 15. 18:11
3/6 anonim válasza:
Távolítsd el az eszközkezelőben és indítsd újra a gépet. Újra települ, kiderül szoftveres lehet-e a gond.
4/6 anonim válasza:
Velem is ez volt. DE vettem egy újjat :DD. Nekem nem vált be semmisem :((((
5/6 Lajos54 válasza:
Néha még egy egyszerű sűrített levegős tisztítás is segíthet, komolyabb elkoszolódás esetén tisztítólemez. Viszont elég nagy az esély, hogy egyszerűen csak elöregedett, valamelyik alkatrésznek lejárt az ideje. Ezeket az eszközöket nem örökéletűre gyártják, hiszen akkor senki nem venne újat.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2015. márc. 16. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!